Kādus sadzīves papīra izstrādājumus Tu lieto un kā izvēlies?

Kādus sadzīves papīra izstrādājumus Tu lieto un kā izvēlies?

07. Jul 2011, 15:09 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šoreiz aicinām lasītājas padiskutēt par tādu gluži ikdienišķu, bet tajā pašā laikā mūsu sieviešu mājas pasaulei piederošu lietu kā sadzīves papīrs!

 

Kāds papīrs ir jūsu mājās un kā to lietojat un izvēlaties?

1

 

Par piemēru ņemsim tualetes papīru - kurš gan runā par to? Taču tas ir viens no visbiežāk lietotajiem papīra izstrādājumiem ikdienā, piekritīsiet:)? Vai Tev rūp, kādas firmas, kādas kvalitātes ir šis papīrs? Vai Tu esi tā, kas to mājai izvēlas, bet varbūt tas ir kāds cits ģimenes loceklis?

 

Tualetes papīru reklāmas sola daudz, taču vai Tevi tās uzrunā? Kā Tu vispār nonāci līdz tam konkrētajam papīram, kas nu ieņēmis savu vietu Tavā tualetē?

 

Un virtuves dvielīši?  Tie ir tik parocīgi, ja jāslauka galds vai trauki, vai jāpārlaiž fiksi pār spoguļu virsmām, jānosusina salāti vai jāižšņauc bērnam deguns! 

 

Kādu pielietojumu virtuves dvielīšiem esi atradusi Tu un kādas firmas rullīši stāv uz Tava virtuves galda?

 

Salvetes? Salvetes arī pieder pie mājas papīra klāsta, taču vai to smukās kastītes stāv uz mūsu naktsskapīšiem, līdzīgi kā tas ir amerikāņu filmās, kur viņi pēc ....kaislīgi pavadītas nakts tā seksīgi noslaukās:)

 

Vai salvešu kastes ir arī Tavās mājās un kā Tu tās pielieto? Starp citu, vai zināji, ka tās ir gluži parocīgas arī kosmētikas noņemšanai?

 

Padalamies par šiem sievišķīgajiem mājas lietu smalkumiem tepat komentāros!

06. Sep 2010, 14:30

Tualetes papīru ne vienmēr izvēlos akcijas iespaidā. Man galvenais noteikums - lai nav nekādi aromāti, lietoju vienīgi baltu, nesasmaržinātu, nesakrāsotu papīru 😀
Iecienītākie ir Zewa Delux vai Lotus Just 1. Lotus papīrs tiešām ir labs, tiešām pietiek ar 1 lapiņu. Ļoti labi der arī deguna izšņaukšanai, ļoti mīksti, tikai nu diezgan padārgi, lai degunam izlietotu. Tam parasti izvēlos Zewa kabatlakatiņus.
Papīra dvieļus lietoju ļoti reti, biežāk vasarā, kad jābrauc kādā piknikā. Tad gan skatos, kam akcijas 😀

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 06. Sep 2010, 13:58

WC papīram - akcija
Virtuves dvieļus - neizmantojam
Salvetes - kleenex

06. Sep 2010, 13:32

Es parasti skatos kas notiek akcijās. Bet tā man vispār patīk Kleenex produkcija.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 06. Sep 2010, 13:01

WC papīra izvēlē mūsu ģimenē noteicošais ir akcija, kas tajā mirklī ir veikalā. Papīra dvieļus mēs nelietojam, tā liekas diezgan liela izšķērdība.

Tagad, kad ir rudens, mājās ir iegādāta salvešu kaste, lai var puņķoties uz nebēdu! Arī tagad, guļot mājās un slimojot, salvešu kaste stāv līdzās. Te WC papīrs galīgi nederēs, jo ir pārāk ass!

No mazajiem kabatlakatiņiem vislabāk patīk Kleenex ar balsamu. Tā kā mana āda pie deguna ir īpaši jūtīga un ātri paliek sarkana, tad tas kaut nedaudz palīdz 😀