Joga Tavās mājās ar Sieviešu Kluba DVD

Joga Tavās mājās ar Sieviešu Kluba DVD

03. Feb 2012, 09:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Joga daudzām no mums varētu šķist kaut kas grūts un neizpildāms. Tomēr tā nebūt nav. Pašus elementārākos jogas vingrinājumus var izpildīt jebkura meitene jebkurā vecumā!

 

Netici? Vismaz pamēģini ik dienas 10 minūtes pavingrot pēc Sieviešu Kluba DVD filmas "Esi skaista ikdienā" - tur jogas vingrinājumus lokanākai un veselākai mugurai un labai ikdienas pašsajūtai sniedz pasniedzēja no "Labo sajūtu laboratorijas" Ilvita Kļaviņa.

Sākas viss ar iesildīšanos. Izvicināt rokas, plecus, izventilēt plaušas un tu jau jūti, kā pieplūst skābeklis un asinis sāk riņķot straujāk.

 

Pēc tam seko vingrojumu komplekss, ko izpilda pēc kārtas 3 reizes. Pirmās divas, trīs reizes var būt pagrūtākas, bet tad jau jūti,kā ķermenis šo ikdienas jogas kompleksu pieņem gluži dabiski un pašsaprotami!

 

Labums ir tāds, ka šis komplekss ir īss, bet pietiekams, lai nodarbinātu visas ķermeņa muskuļu grupas - gan rokas, gan kājas, gan vidukli un muguru. Efekts ir jūtams jau pēc pirmajām reizēm, jo tu vienkārši sāc pamanīt dažādas sava ķermeņa daļas, kuras pa garajiem ziemas mēnešiem bija aizmirsušās, ka tādas vispār eksistē:)! Piemēram, vēdera muskulatūru.

 

Atšķirībā no grūtiem, monotoniem parastās vingrošanas elementiem, jogā ir kaut kas mistisks un fantastisks. Tā iedod spēku, pavisam reālu enerģiju. Tu izlocies, izkusties, un jūti jau pēc 10 minūtēm efektu. Ideāls kompless īsai rītarosmei.

 

Pasūti Sieviešu Kluba DVD "Esi skaista ikdienā" un vingro mājās! Izdevīgi!

 

PĒRC DVD ŠEIT!