Izklaide arī nemīlīgā dienā

Izklaide arī nemīlīgā dienā

03. Jul 2012, 10:30 gucci123 gucci123

Labdien!:)

Kādu dienu, kad ārā bija dikti nemīlīgs laiks, nolēmu mazo žiperi nedaudz izklaidēt. Tā kā esmu no tām mātēm, kas neuzskata, ka ārā jāiet katru dienu un par katru cenu (vai ārā karsts, vai auksts), tad šādā nemīlīgā laikā parasti sēžu ar mazo mājās. Taču cik nu var...gribās arī kādu pārmaiņu.

Tā kā dzīvoju salīdzinoši tuvu izklaides centram Go Planet, tad nolēmu pēc mazuļa diendusas doties turp. Izklaides centrs strādā no plkst. 14.00.

Saģērbāmies un devāmies turp labā noskaņojumā:) Ienākot centrā, pretī sagaida mūzika un smaidīgas meitenes. Izrādās, ka arī pašiem mazākajiem ir ko darīt, jo tur ir speciāli viņiem ierīkots rotaļu stūrītis.

Samaksājām (30 min. - 1,5Ls) un devāmies ievērtēt. Ielaidu mazo un pati sekoju. Mazais sākumā apjuka, jo tur ir diezgan daudz dažādu mantu (rotaļu puzle, mājiņa, slīdkalniņi, kaste ar bumbām, kur rušināties, terārijs uz magnētiņiem, zīmēšanas stūrītis u.c.), taču pēc dažām minūtēm visu apguva un bija apmierināts, ka varam arī te kopā paspēlēties.

Nodzīvojāmies tur 30 min., un bija gana, jo nevar jau pārsātināt bērnu ar dažādām aktivitātēm:)

Pēc nedēļas atnācām vēlreiz un izmēģinājām karuseli. No sākuma mazais nedaudz noraustījās (kā nekā tikai 1 gadiņš viņam), taču ātri aptvēra, kas notiek un beigās jau patika. Protams, ka es visu laiku gāju līdzi un turēju rociņu (jo mazāks bērniņš varētu arī izslīdēt no sēdekļa).

Par laimi izklaides centrā nav daudz bērnu, tāpēc ir zināms komforts gan mazajam, gan pieaugušajam. Protams, pēc tam vēlams mazajam noslaucīt rokas ar mitrajām salvetēm, lai kāds bacilis nepieķerās. Taču ar šo izklaidi esmu daudz apmierinātāka, nekā ar kādām lielveikala izklaidēm, kur ir krietni vairāk bērnu un lielāks infekciju risks!

Lūk, tā mēs dažādojam savu ikdienu:) Katru dienu iet turp neejam, bet sliktā laikā ir vērts izrauties no mājām un parādīt mazajam arī citam izklaides iespējas:)

 

Gucci123