Intīmajā zonā man vairs nav diskomforta!

Intīmajā zonā man vairs nav diskomforta!

25. Sep 2011, 15:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Liels prieks, ka varēju izmēģināt intīmās higiēnas līdzekli "Intima", ar ko esmu ļoti apmierināta, bet par visu pēc kārtas!

 

Mana āda, arī intīmā zona, vienmēr ir bijusi ļoti jutīga. Kā tas izpaužas? Tā, ka esmu ļoti "uzņēmīga" pret piena sēnītēm un citām infekcijām un brīžiem bija pat tā, ka nepatīkamais aromtāts TUR lejā, traucēja pat man pašai! 

 

Tad nu izlēmu- jāsāk darboties! Biju dzirdējusi, ka biežas piena sēnes infekcijas ir saistītas ar imunitātes nestabilitāti, man tas bija saistīts arī ar laiku pēc dzemdībām, kad izdalījumi kļuva biežāki un katru dienu bija jānēsā biksīšu ieliktnīši. Lūk, sāku nopietni pievērsties savai veselībai, sākot ar iekšēju organisma sakārtošanu un beidzot ar ārējo dzimumorgānu kopšanu ar intīmās higiēnas gelu.

 

Biju labā ziņā patiešām pārsteigta par šo līdzekli! Tagad es saprotu, ko nozīmē, ja līdzeklis tiek iegādāts aptiekā, nevis vietējās "Drogās", kas arī, protams, nav tas sliktākais variants un iepriekš esmu izmantojusi arī to.

 

Kādas ir šī intīmās higiēnas līdzekļa priekšrocības, salīdzinot ar parastām ziepēm?

Priekšrocības, ko sajutu visvairāk ir tas, ka nu izdalījumi ir mazāk, tie ir bez smaržas (tātad varu secināt, ka mikroflora ir noregulēta); līdzeklis palīdz justies svaigai daudz ilgāku laiku (neliekas, ka kaut kas kaut kur kņud vai niez).

 

Patika arī līdzekļa konsistence- līdzeklis ir bez smaržas, tāds maigs un plūstošs :) To patiesībā nevar tā noraksturot, tas ir jāsajūt!

 

Un vēl - līdzeklis ļoti labi palīdz uzturēt tīrības un svaiguma sajūtu mēnešreižu laikā, kad pati par sevi ir tāda kā netīrības sajūta, bet ar šo līdzekli tā nebija. Ziepes intīmajā higiēnā noder tikai un vienīgi ārkārtas mazgāšanai, nevis ikdienai! Par to esmu pārliecināta!

 

Jā, ir arī kāds trūkums- šis līdzeklis nav iegādājams visās aptiekās, līdz ar to ne vienmēr to var atrast!




 

- Šis krēmveida mazgāšanas līdzeklis nodrošina tīrību un sieviešu intīmo higiēnu.  PH 4,5 nodrošina skābu vidi, kas ievērojami samazina patogēno mikroorganismu vairošanos.

 

- Šis līdzeklis mīkstina un ādu, saglabājot tās mitrumu un atbilstošu aizsardzību pret kaitīgajiem mikroorganismiem.

 

 - Quinoa ekstrakts, kas satur proteīnus, aminoskābes un E vitamīnu, nomierina un mīkstina iekaisušu un jutīgu ādu. Savukārt Hlorheksidīns iznīcina nelabvēlīgās baktērijas un sēnītes.