Iepazīsties ar drošāko mobilo tālruni bērniem!

Iepazīsties ar drošāko mobilo tālruni bērniem!

13. Jan 2010, 10:52 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ar vēlmi paplašināt klientu iespējas un piedāvāt jaunus risinājumus tirgū, Bite ir pirmais operators Latvijā, kas sadarbībā ar „Samsung Electronics” sāk piedāvāt jauninājumu saviem klientiem - speciāli bērniem un jauniešiem izstrādātu mobilo tālruni Samsung S3030 Tobi, jeb vienkārši Tobi.

Tas izceļas ar papildus iespējām bērnu drošības nodrošināšanā un videi draudzīgo materiālo izmantošanā. Bērnu drošībai: Rūpējoties par vecākiem un apzinoties, cik tiem ir svarīga bērnu aizsardzība, Tobi tālruņa modelis ir aprīkots ar papildus drošības funkcijām.

Parasti, atrodoties riskantā situācijā, tālruņa adrešu grāmatiņā ir grūti atrast tālruņa numuru, lai izsauktu palīdzību. Ar Tobi mobilo tālruni bērns var izsaukt palīdzību, vienkārši nospiežot un turot pogu “SOS”, kas atrodas tālruņa sānā. Samsung Tobi piedāvā arī SOS ziņojuma iespēju, kas atļauj lietotājam ātri nosūtīt SMS informāciju situācijā, kad nepieciešama steidzama palīdzība. Nosūtot SOS ziņu, tālrunis vienlaicīgi aktivizē īpaši skaļu trauksmes signālu, kas pievērš apkārtesošo uzmanību, novēršot nedrošo situāciju.

Izmantojot šīs mobilā tālruņa drošības iespējas, tā lietotāji var vienkāršāk izsaukt palīdzību. Zita Zilgalve, „Bite Latvija” Klientu apkalpošanas un regulējošo lietu direktore, norāda: „Pati esmu mamma un labi apzinos to, cik svarīgi ir ikdienā būt pārliecinātam par bērnu drošību, tāpēc domāju, ka šis piedāvājums patiks mūsu klientiem. Es uzskatu, ka jaunais Samsung mobilā tālruņa modelis Tobi ir lieliska iespēja vecākiem nodrošināt bērnus pret dažādām negaidītām situācijām.

Mums ir prieks, ka esam pirmais telekomunikāciju operators, kas šo tālruni var piedāvāt tirgū. Tālrunis varētu būt īpaši interesants tām ģimenēm, kas izmanto vai nu Bites pieslēgumu, vai arī priekšapmaksas karti BiFri, kas ļauj sazināties īpaši izdevīgi. Tādējādi ģimenei ir iespēja pārskatīt savus tēriņus un ietaupīt līdzekļus uz mobilo sakaru rēķiniem.

Jāatzīmē arī, ka vecākiem, izmantojot Bite pakalpojumu - mobilo pārvedumu, ir viegli papildināt bērna BiFri kredītu, vienkārši nosūtot SMS uz Bites bezmaksas tālruņa numuru. Līdz ar to mēs varam būt pārliecināti gan par to, ka bērni ir drošībā, gan arī, ka tie var ar vecākiem sazināties, kad vien vēlas ”.

Videi draudzīgs produkts: Samsung Tobi ir videi draudzīgs mobilais tālrunis, kas veidots no atkārtoti izmantota bioloģiska plastikas pārstrādājuma, kas sadalās apkārtējā vidē. Tālruņa materiāls nav alerģisks, kas to padara par videi un bērniem draudzīgu sazināšanās līdzekli.

Māris Ķikāns, Samsung Mobile produktu menedžeris, uzsver: „Mobilais tālrunis ir kļuvis par neatņemamu dzīves sastāvdaļu un par tālruņa lietotājiem arvien vairāk kļūst gados jauni patērētāji. Tāpēc, domājot par jaunām vajadzībām, Samsung ir izveidojis unikālu tālruni, kas ir drošs gan bērniem, gan videi, kā arī ar mobilā tālruņa palīdzību ļauj paust savu personību un stilu. Samsung Tobi piedāvā unikālas animētas izvēlnes tēmas, kas vēl nekad nav izmantotas nevienā mobilajā tālrunī”.

Kāds ir Tobi: Samsung S3030 Tobi tālruņa izstrādē ir ņemtas vērā bērnu un jauniešu vajadzības. Tālrunis ir atraktīvs, ar interesantu grafisko risinājumu, kas sniedz iespēju šī tālruņa lietotājam pašam mainīt attēlus uz tālruņa aizmugurējā vāciņa. Tālrunis tiek piedāvāts gan meitenēm, gan zēniem iemīļotākajos toņos.

Tam ir arī visas pārējās mūsdienu mobilajam tālrunim piemītošās īpašības: 1.9 collu displejs, kamera, iebūvēts MP3 mūzikas atskaņotājs, tehnoloģija bluetooth, 15MB iekšējā atmiņa, kā arī automātiskā pārveidošanas kalendāra funkcija. Izstrādājot tālruni, Samsung ir parūpējies arī par bērnu intelekta attīstību, piedāvājot spēles, kas veicina bērnu attīstību. Mobilais tālrunis Tobi būs pieejams Bites klientu apkalpošanas salonos no 2009. gada 29. janvāra.