Elza un Emīls notestēja Bübchen Wasch Gelu!

Elza un Emīls notestēja Bübchen Wasch Gelu!

29. Jul 2012, 22:37 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gribam padalīties ar mūsu pieredzi, izmēģinot šo produktu!


Testētāji bija mazā Elza 1,2gadiņi un Emīls 6.gadi. Nosākuma iepazināmies ar produkta sastāvdaļām un vispār iepakojumu. 1)Man kā mammai patīk,tas ka ir aizasargkrāns,pagriežot nofiksējas dozators.Līdz ar to mazie pičotāji, nevar pie pirmās vanošanās priekiem izliet šo gēlu,tā ka pieputojas visa vannas istaba.Labi,strādā dozators,tāpēc,ja nākas vienkārši noskalot mazajam dupsi,to var izdarīt ar vienu roku,otrā turot mazo. Un gēls neielīs par daudz.:)

 

2)Patika lielākajam bērnam,Bübchen Wasch Gela jaukā smarža. Jā smarža tik tiešām nav ļoti uzbāzīga un necērtas degunā-atsvaidzinoša. 

 

Bübchen Wasch Gelu izmantoja gan mazākie ģimenes locekļi,gan mamma un tētis. Der lieliem un maziem. Tas mūsu ģimenei tīk pa prātam.

 

4)Bübchen Wasch Gelam ir noteikti ārstējošs,saudzējošs efekts. Sanāca šo produktu izmēģināt ne tikai,jau esošajai sausās ādas problēmām un piena krevelei. Bet arī meitas apsārtušajam dupšukam. Meitiņai nāk tagad tā saucamie ilknīšu zobi,līdz ar to mums rodas problēmas ar vēdera izeju(bieža un šķidrāka),un kakucis apskādē mazās dūdas dupšuku. Sākām pie katras pampēra maiņas apmazgāt ar wasch gēlu.Un tieciet vai nē palīdzēja,tikām ātri vien vaļā. Arī piena krevelītes,vieglāka ķemmējas laukā,ceram arī ar to tikt ātri galā. Izmēģināju arī es,kaut kādi mistiskie sausas ādas pleķi uz sejas parādijušies.Mazgāju ar gēlu,nu teikšu godīgi kļūst drusku labāk.

 

Šis produkts noteikti tagad kļūs par mūsu ģimenes produktu. Mamma priecīga un bērni priecīgi pičājoties :)

Attā līdz citai reizītei. 

Iesakam arī Jūsu ģimenēs pamēģināt,noteikti iepatiksies!

 

Bübchen Wasch Gel

Mazgāšanas gels paredzēts ikdienas jūtīgas ādas un plāno matu attīrīšanai. Tā unikālā bez asaru formula nodrošina maigu attīrīšanu un bagātina ādu, kā arī matus ar vērtīgām barojošām sastāvdaļām. Gēls nomierina un mitrina bērniņa ādu.

Gēls paredzēts bērniem no dzimšanas brīža un visai ģimenei.

Sastāvs: kviešu proteīnss, dabisks kumelītes ekstrakts;nesatur ziepes, bez krāsvielām un konservantiem. PH-neitrāls (5,5)