Diena jautā: Kāpēc latviešiem nedzimst bērni? Vai vainojamas bažas, ka vīrieši uzņemas pārāk maz rūpju par bērniem?

Diena jautā: Kāpēc latviešiem nedzimst bērni? Vai vainojamas bažas, ka vīrieši uzņemas pārāk maz rūpju par bērniem?

16. Nov 2011, 09:55 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Līdz trešdienai portālā Diena.lv gaidīsim Jūsu viedokli, komentārus, stāstus vai ieteikumus. Lai mēs varētu izmantot Jūsu komentārus rakstā, lūdzam nepalikt anonīmam un norādīt savu vārdu un uzvārdu.

{smallpic:1}

Vēl par šo tēmu varat sazināties ar žurnālisti Ilzi Zālīti:

 

- zvanot pa tālruni 67603146 darbdienās no 10.00 līdz 12.00 vai rakstot uz e-pasta adresiilze.zalite@dienasmediji.lv,


- sūtot vēstuli Ilzei Zālītei uz laikrakstu Diena Rīgā, Mūkusalas ielā 15, LV-1004, vai atstājot Dienas viesistabā t/c Galleria Riga Rīgā, Dzirnavu ielā 67, 5. Stāvā.

 

Sestdienas laikrakstā Tikai Dienā lasiet šīs tēmas apkopojumu, kurā izmantosim lasītāju komentārus.

Diena.lv
17. Jan 2011, 20:32

Hm, lusy. Es visu laiku domāju,ka dzīvoju Latvijā,bet pēc Tava raksturojuma sanāk,ka Anglijā vai Īrijā, jo tas, kas uz Latviju attiecas,es tik daudz neredzu savā apkaimē. Man vīrs arī praktiski nemaina autiņus un pa nakti, ja vajag,ceļos es, jo ar krūti barot viņš tāpat nevar, bet viņš nodrošina materiālo pusi un vienmēr,kad vajag, pieskata mazos, palaiž mani kādu laiku brīvsolī,spēlējas ar bērniem. Draudzenēm ir tāpat. Zinu arī tētus,kas maina autiņus (un to stāsta sievas, nevis vīri), ceļas naktī, lai iedotu bērnam maisījumu, iet ar mazo pastaigāties, lai mamma var mājās atpūsties vai izdarīt savus darbus. Uz ielas bieži vien redzu tētus vienus pašu ar bērnu ratiņiem. Tā ka nav jau Latvija nekāds "caurums", ir jau arī daudzas labas lietas. Ja grib sev redzēt visapkārt sliktas lietas, tad tās arī redz, ja grib ieraudzīt kaut ko labu, tad izrādās,ka daudz ko labu var ieraudzīt.