Atklājumi tīrības un kārtības mīļotājiem

Atklājumi tīrības un kārtības mīļotājiem

08. Jan 2011, 19:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiki, tīrības un kārtības mīļotāji!

 

Jau apmēram nedēļu izmēģinam un lietojam jauno putekļu ērcīšu attīrītāju „Paradust” gultām, lai novērstu ērcīšu vairošanos mūsu dzīvoklī.

 

Agrāk pat nebiju iedomājusies, ka mājās var dzīvot šādi „iemītnieki”, bet pateicoties Māmiņu klubam uzzināju, kas tie tādi ir un kā ar viņiem cīnīties. Tākā mūsu dzīvoklis ir diezgan mazs un putekļi uzkrājas diezgan ātri, kā arī mums ir daudz mīksto rotaļlietu meitiņai, spilveni, lielais paklājs pa pusistabu, dīvāni un gultas pārvalki, nolēmām pamēģināt šo līdzekli.

{smallpic:1}

„Paradustu” izpūtām katru dienu uz vietām, kur putekļu ērcītēm patīk pulcēties, turēju flakoniņu apmēram 50 cm augstumā no gultas virsmas un izsmidzināju 2- 3 sekundes. Gultu pārklāja tāda kā migliņa un lēnām nosēdās.

{smallpic:2}

Mums pašiem itkā neesmu manījusi alerģijas pazīmes pret šīm putekļu ērcītēm, bet tākā mums aug mazs bērns un dzīvoklī ir daudz mīksto mēbeļu un mantu, tad vēlējāmies izmēģināt šo līdzekli.

 

Ar aci redzamus rezultātus jau redzēt nevar, bet ceru, ka ērcītes ir samazinājušās un pēc smidzināšanas likās, ka dzīvoklī ir svaigāks gaiss un izplatījās patīkama, viegla smarža.

 

Un pats labākais, ka šis līdzeklis pietiks vairāk kā mēnesim un vēl man patīk tas, ka viņš nav indīgs, jo drīkst lietot bērnu un mājdzīvnieku tuvumā, jo mums mājās  ir kaķis, kas dzīvojas pa istabu un gultām...

 

 

Sandra Voitkāne(sandrulish)

 

1

Paradust palīdzēs cīņā ar putekļu ērcītēm!

 

Cīnās ar cēloņiem, nevis simptomiem. Paradust gultām ir unikāla formula, kuras pamatā ir probiotiskās baktērijas.

 Paradust gultām aerosols ir vienkārši un ērti lietojams, reizi 3 dienās 2 sekundes izsmidzinot virs gultas. To lietojot, nav nepieciešams noņemt gultasveļu, jo aerosola daļiņas ir tik mazas, ka tās izkļūst cauri jebkādam audumam. Tas ražots no dabīgām sastāvdaļām un neizraisa blakusparādības, piemērots lietošanai arī bērnu tuvumā. Ar vienu flakonu pietiek vienas gultas apstrādei 4 mēnešiem. Aerosols neatstāj traipus, un to iespējams lietot arī citiem tekstila izstrādājumiem, kuros mīt putekļu ērcītes un ar kuriem ir saskare alerģiskam cilvēkam.

31. Mar 2010, 22:32

Dārgi, bet laikam ir tā vērts. Mums paklāja nav, nav arī nekā lieka, kas var krāt putekļus, jo pati esmu visai pedantiska un ciest nevaru, kad kaut kur ir putekļi, netīrumi. Turklāt mums ir īsspalvainais suns, kuram gan ir aizliegts dzīvoties pa gultu. Katru rītu taisu dzīvokli mini uzkopšanu, putekļusūcēju lietoju ļoooti reti, jo ir tomēr skaļums, parasti arī sanāk sūkt, kad mazais guļ.

31. Mar 2010, 22:14

Šis līdzeklis nopērkams Latvijas aptiekās, tik nezinu kāda cena, jo mēs to izmēģinājām kā testa produktu....Esot aptuveni pie 11Ls...Bet ja iet 3 mēnešus, tad jau nav tik traki...

31. Mar 2010, 19:47

Nē, mums paklājs ir ļoti vajadzīgs, jo dzīvojam pirmajā stāvā un no pagrabiem nāk liels aukstums uz augšu, un tākā mazā dzīvojas pa grīdu, tad tas ir ļoti nepieciešams...
Mīkstās mantas ir jau sen - pirms mazā vēl mums pievienojās....dažas tik nākušas klāt....😃😃😃