Ar Tommee Tippee ēšana ir čiki piki

Ar Tommee Tippee ēšana ir čiki piki

10. Sep 2012, 15:40 gucci123 gucci123

Labdien!:)

 

Pirms kāda laiciņa tikām pie Tommee Tippee karotīšu testēšanas. Kāpēc? Jo mums nebija savas ērtas karotītes, ar ko varētu našķoties ar gardajām putriņām un biezenīšiem.

 

 

Tātad, jāsāk ar to, ka Gustaviņam nu jau pēc 5 dienām būs 1/2 gadiņš. Hip, hip urrā! Un vēl, papildus savam pieniņam, esmu uzsākusi Gustaviņa piebarošanu ar putriņām un biezenīšiem.

 

 

Un te mums pavērās iespēja tikt pie savas ērtas karotītes (rezultātā - tikām pie 4 karotītēm). Pat nezinu ar ko sākt - vai ar aprakstu - kā karotīte patika Gustaviņam, vai kāda tā likās man? Gustaviņam, protams, uzreiz vajadzēja jaunievedumu aptaustīt, pagaršot, apskatīt, pat apošņāt (mums lieliski darbojas visas maņas!!!). Hmmm...man šķiet, ka viņam šī karotīte likās labāka par plastmasas karotīti, kas ir cieta, salīdzinoši asa, paliela un ne visai ērta. Gustaviņš ar karotīti "spēlējās 10 minūtes", kuru laikā arī tapa rinda smieklīgu bilžu, tad viņš to lielišķi atdeva man atpakaļ un iebrēcās, lai tad beidzot es to izmēģinu un kad tad vispār mēs sāksim vakariņot?!?:)

 

 

Kāda tā likās man - viennozīmīgi ērtas formas (manā rokā, jo Gustaviņš vēl to neprot noturēt un dabūt ēdienu līdz mutītei, bet līdz kaklam noteikti var:))), silikons ir ļoti mīksts un nevar traumēt mazuļa mutīti un smaganiņas, to var sterilizēt, plaucēt, mazais to droši var grauzt, neatstājot zobu nospiedumus, skaista krāsa kā papildus bonuss apetītes veicināšanai!

 

 

Lūk, tā mēs testējām Tommee Tippee karotītes mazuļiem no 6-8 mēnešiem un esam dikti apmierināti! Lietojam tās katru dienu un ēšana mums tagad ir kā čiki piki un sagādā patiesu prieku, jo ērtības mazuļa barošanā ir ļoti svarīgs faktors, lai pasākums būtu izdevies:)

 

Gucci123