APTAUJA: Kas Tevi pamudinātu izšķirties par vēl vienu bērnu ģimenē?

08. Feb 2012, 12:38 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Demogrāfijas problēma Latvijā kļuvusi pavisam izteikta.Vai Tu zini, kādus atbalsta pasākumus paredzējusi valsts ģimeņu un bērnu atbalstam tuvāko gadu laikā? Kas Tevi pamudinātu izšķirties par vēl vienu bērnu ģimenē? Piedalies aptaujā un izsaki savu viedokli!

 


Aptauja ilgst līdz 8.aprīlim!

 

Balva

Izlozēsim divus laimētājus pēc e-pastiem! Viens no laimētājiem saņems baltās Mai-Šoko šokolādes kumelīšu skrubi un svētku skrubi ar apelsīnu miziņām un maltām krustnagliņām.

Mai-Šoko ir Latvijā ražoti šokolādes skrubji. Šokolāde ir pamatmasa, nevis piedeva. Mai-Šoko ir Sajūtu Produkts - to ir patīkami uzklāt uz ādas, tas gardi smaržo un padarīs Tevi laimīgāku. Šokolāde arī mitrina ādu un dod ti zīdainu maigumu.

Mai-Šoko skrubju sastāvā ir tikai dabīgas izejvielas – mandarīnu/apelsīnu miziņas, kafija, jūras sāls, kā arī kumelītes, nātru sēklas, pelašķu ziedi, avenes un zemenes.Uzzini vairāk www.mai-soko.lv

 

Savukārt otrs laimētājs saņems Gotiņu konfekšu asortus! Iepakojumā  piena konfektes “Gotiņa”, “Gotiņa ar riekstiem”, “Gotiņas ar rozīnēm”, “Gotiņa ar saulespuķu sēkliņām”. Uzzini vairāk: www.saldusgotina.lv

Papildus šīm balvām katrs laimētājs saņems ielūgumu uz izstāti "Ražots Baltijā", kā arī žurnālu "Ražots Latvijā".

 

Ar šiem  produktiem vairāk varēsiet iepazīties arī izstādes Ražots Baltijā 2011 laikā no 15. – 17. aprīlim Skonto hallē!

www.razotsbaltija.lv

princesemince princesemince 06. Apr 2011, 13:30

nav jau vēl runa vien par topošās māmiņas aprūpes pakalpojumu izmaksām. arī bērnam pēc tam laika gaitā nepieciešami gan medicīniskie pakalpojumi, gan medikamenti. es, piemēram, galīgi nevēlos saskarties ar to, ka bērns ir slims, bet nevaru aizvest viņu pie ārsta, jo naudas nav, kā arī, ja aizvedu, naudas nav medikamentu iegādei. slimo bērni! lai kā rūpētos, lai kā sargātu, lai kā rūdītu, bet bērni slimo!

princesemince princesemince 05. Apr 2011, 13:13

esmu slikta māte un slikts cilvēks - es tomēr, bērnu plānojot, skatījos, vai un kāds man būs pabalsts. to visticamāk darīšu, ja vēl plānošu bērnus. es nespēju tā vienkārši radīt bērnu, nezinot, vai tad, kad viņš piedzims, man būs ko kredītu par dzīvokli samaksāt un komunālos maksājumus nomaksāt. protams, bērns ir mīlestības auglis, taču es negribu, lai manam bērnam kaut kas pietrūktu, lai, radot vairākus bērnus, nespētu viņus izskolot, tajā pašā laikā arī savu sadzīvi nodrošinot, tā kā dzīvokļa kredīts nav uz 5 gadiem. jā, ja trim mutēm pietiek ēdiena, pietiks arī ceturtajai, bet ēdiens un apģērbs nav vienīgie faktori. bērns nav uz 5 vai 7 gadiem, bet uz visu mūžu. un visu mūžu ir jābūt gatavam palīdzēt bērnam. ja ir vairāki bērni, tātad jābūt gatavam palīdzēt visiem.

nosiguldas nosiguldas 05. Apr 2011, 09:13

Es priecājos, ka nevienu neinteresē pabalsti, gaidot mazuli. Es gan tā nevaru teikt, man ir divi bērni un trešo mēs plānojām un protams es rēķināju naudiņas, vai varēsim samaksāt rēķinus, kredītus. Man paveicās jo nogrieza pabalstu pēdējā mēnesī. Kad Katei palika pusgads man vīrs palika bez darba un es atgriezos darbā, saņēmu pabalstu un algu, ja tagad man būtu jāizšķirās uz apzinātu soli - grūtniecību es noteikti to nopietni izvērtētu.

04. Apr 2011, 21:56

Es arī vēlētos stabilitāti un pabalstu nemainīgumu, lai ir skaidrība vecākiem un var plānot priekšdienām ģimenes budžetu, bērnu dārzu, skolas lietas, utt.
Bērni dzimst, ne jau pabalstu dēļ, es vismaz gribētu ticēt, ka tā ir lielākajai daļai vecāku.
Turklāt manuprāt zelta vārdi ir: "Sākumā padomā par to ko vari DOT savai zemei kurā dzīvo, nevis tikai ņemt! "Mēs bieži vien par to došanu aizmirstam un tad nu esam tādi lūdzējiņi, bet pašiem jau vien ir jācīnās tālāk, citu variantu vienkārši nav.
Bērni jāaudzina vecākiem, taču ja valsts galvenās galvas domātu par nākotni, tad jau saprastu, ka svarīgākās lietas kas atbalstāmas ilgtermiņā ir cilvēku resursi un izglītība. Bet ar ilgtermiņa plānošanu mums te Latvijā ir pamatīgas problēmas.

04. Apr 2011, 21:33

mani nekas neattur, jo es šobrīd gaidu otro bērniņu. kā tad man vajadzēja atbildēt? 😃

taschinka taschinka 04. Apr 2011, 18:48

Man jau tie pabalsti nešķiet tik nozīmīgi,bet stabilitāte darbā,stabila alga,darba vieta.lai nav tā,ka ieplāno bērnu,bērns piedzimst,bet ar katru gadu alga samazinās,darba vietas paliek nestabilas.Tas man šķiet vissvarīgākais.

04. Apr 2011, 16:34

piekrītu par visiem 100%!!

Nesaprotu tos, kas runā, ka dzemdē tikai pabalstu dēļ. Es gan neteiktu, ka tie ir TIK lieli, lai tādēļ vien dzemdētu. Nenoliedzami, tam gan ir sava nozīme. Taču arī mani šobrīd visvairāk atbaida neziņa par nākotni. Ka nezini, būs tas pats dārziņš, skola, slimnīca...

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 04. Apr 2011, 15:11

Nu jā, jo 2 bērnus "pierunāt" vienkārši tāpat liekas neiespējami 😛

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 04. Apr 2011, 15:02

Nu ja pati nebūtu gribējusi,tad jau nebūtu bērnu 😀Ar vīra vēlmi vien nepietiek 😛

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 04. Apr 2011, 14:58

atbildēju 😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:01

lūdzu visus atbildēt!!!!!!

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 04. Apr 2011, 14:50

jā balviņas feinas,tik man šādās aptaujās nekad neveicās 😃

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 04. Apr 2011, 14:32

Es Tev pārlabošu 😀 Un apsveicu ar jauko ziņu!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 04. Apr 2011, 14:28

Tā, saliku! Šādi laikam būs saprotamāk 😀 Tagad var atzīmēt vairākus atbilžu variantus!

04. Apr 2011, 14:26

Šī anketa nav domāta man!Meitiņai ir 2.7 un tagad gaidu otru bērniņu,kuru plānojām neskatoties uz to ko pie mums domā vai nedomā valdība!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 04. Apr 2011, 14:17

Izlabojām, izlabojām 😀 Aicinām ikvienu aizpildīt!