90% māmiņu savā ģimenē lieto jūras ūdens aerosolus!

90% māmiņu savā ģimenē lieto jūras ūdens aerosolus!

07. Nov 2010, 15:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Noslēgusies aptauja, kurā vaicājām jums par jūras ūdens lietošanu Tavā ģimenē. Tagad ārstniecības līdzekļu klāsts ir gana plašs, lai varētu izvēlēties sev piemērotāko. Tomēr pirms ķerties pie deguna pilieniem iesnu ārstēšanai, izmēģini kādu no jūras ūdens aerosoliem!

 

Arī aptaujā atklājās, ka jūras ūdeni lieto 90% no visiem aptaujātājiem, no kuriem 46% lieto jūras ūdeni visai ģimenei 36% atzina, ka lieto tikai savam bērnam, bet 5% atzīmēja, ka lieto tikai sev. Un tikai 4% atzīmēja, ka jūras ūdens aerosolus ģimenē neizmanto, kas ir iepriecinoši, domājot par veselības uzturēšanu un ārstēšanu ar dabīgiem līdzekļiem.

 

Visbiežāk jūras ūdens tiek lietots iesnu gadījumiem (72%), nevis parastai deguna higiēnai (18%) vai telpās, kur ir sauss gaiss(5%).

 

Patīkami pārsteidza atbildes par to, pēc kāda principa aptaujātie izvēlas jūras ūdeni. 66% no visiem aptaujātajiem atzina, ka izvēlas to, ko iesaka ārsts, kas nozīmē konsultāciju ar ārstu un nepakļaušanos vien uz savām zināšanām. Tomēr aptaujā bija arī tādi respondenti, kuri pērk to, kam aptiekā ir zemāka cena (4%) vai arī uzticas draudzeņu ieteikumiem (5%).

 

 

Aicinājām arī uzdot jautājumus par jūras ūdens lietošanu, lai varam noskaidrot atbilde pie LOR un sniegt portālā atbildes. No biežākajiem jautājumiem jāmin:

 

  • Kā apstrādā jūras ūdeni, lai to varētu lietot ārstēšanās nolūkos?
  • Kurš ir labākais aerosols?
  • Cik bieži drīkst lietot jūras ūdeni?
  • Vai līdz gada vecumam drīkst lietot jūras ūdeni? Esmu dzirdējusi, ka tas var sabojāt deguna sieniņas.
  • Kā to pareizi lietot bērnam?
  • Kāpēc tie ir tik dārgi?
  • Cik veselīgs tas ir mazulim?
  • Kad kopā ar jūras ūdeni jāsāk lietot deguna pilienus?

 

Paldies visiem, kas aizpildīja anketas un piedalījās aptaujā!

Dāvanu komplektu no altermed® laimējusi māmiņa Alise Zandberga. Viņa iegūst:

 

1

altermed® kapsulas matu, ādas un nagu veselībai

Vienīgās pantenola kapsulas ar vitamīniem C, E. Sastāvdaļu komplekss efektīvi stiprina imūno sistēmu, palīdz atjaunoties ādai (gan pirms sauļošanās, gan pēc) un labvēlīgi ietekmē nagu un matu augšanu.

 

2

altermed panthenol forte 2% dušas želeja

 

Pēc dāvanas lūgums ierasties Māmiņu Kluba redakcijā Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) līdz 10.martam! Ja ir jautājumi par dāvanas saņemšanu, raksti uz kristine@maminuklubs.lv!

10. Feb 2010, 15:55

biju piemirsusi par šo aptauju😀
Apsveicu😀 🌷 🌷

10. Feb 2010, 14:34

Mīļš sveiciens!!!

vikkuks vikkuks 10. Feb 2010, 13:08

Apsveicam!