3 lietas, ko sniedz Dianatal® dzemdības atvieglojošais gēls

3 lietas, ko sniedz Dianatal® dzemdības atvieglojošais gēls

08. Jun 2011, 16:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ko tieši dara Dianatal gēls? Ar ko tas ir tik īpašs? Konsultē Dr. Maira Jansone, Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas perinatālās aprūpes centra vadītāja.

 

Dianatal saīsina gan dzemdību 1.(dzemdes kakla atvēršanās), gan 2. (izstumšanas) periodu. Dianatal dzemdību gēla komplekts satur divus dažāda sastāva gēlus, ko ārsts vai  vecmāte lieto vairākas reizes atvēršanās un izstumšanas etapa laikā. Dianatal dzemdību gēlu, sākoties dzemdes mutes atvēršanās procesam (ne tikai izstumšanas periodā), vecmāte vai ārsts pēc katras vaginālas izmeklēšanas ievada makstī. Dianatal® 1. etaps ir lietojams atvēršanās perioda laikā, bet Dianatal® 2. etaps – izstumšanas perioda laikā. Pirmdzemdētājām Dianatal dzemdību gēls saīsina izstumšanas etapu par 30% (26 min.), kā arī kopējo dzemdību ilgumu par 30% (106 min. jeb 1.5 stundas.

 

Jāatceras 3 lietas, ko dara Dianatal: 1)Atvieglo dzemdības mātei, 2)atvieglo dzemdības bērnam, 3)aizsargā iegurņa pamatni, maksti un starpeni. Dianatal dzemdību gēlu var lietot gan pirmdzemdētājām, gan vairākkārt dzemdējušām sievietēm.

 

Dianatal nodrošina aizsardzību un atvieglo arī dzemdības, kas notiek ūdenī, un dzemdības, kurās jāizmanto vakuumsūknis vai dzemdību stangas.

 

Pērc Dianatal® MK interneta veikalā!

PĒRC GELU ŠEIT!