19.OKTOBRIS - Kas tavā dzīvē ir pats labākais: Uzzini, kas jādara, un laimē!

19.OKTOBRIS - Kas tavā dzīvē ir pats labākais: Uzzini, kas jādara, un laimē!

19. Oct 2014, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

TAGAD UN TŪLĪT - RUDENS KRĀSU SALŪTS MĀMIŅU KLUBĀ IR SĀCIES, piedalies!

Sākot no 11.oktobra līdz pat 31.oktobrim Māmiņu Kluba portālā KATRU DIENU izspēlēsim vienu balvu. Bavlas ieguvēju noteiksim loterijas veidā, izvēloties kādu no konkursa dalībniekiem pavisam nejauši. Tai pat laikā redakcija patur tiesības dažos gadījumos noteikt tomēr uzvarētāju, ja nu gadījumā gadās, ka kāds no dalībniekiem īpaši bieži laimē, lai dotu iespēju arī citiem. Tikt pie balvas var jau tajā pat dienā vai pasūtīt bezmaksas piegādi uz savu rajonu, pilsētu ar Pasta Stacijas starpniecību. Viss labākais  - tikai jums!

RUDENS KRĀSU SALŪTS

19.OKTOBRIS: Kas tavā dzīvē ir pats labākais?

20141008171204-31808.jpg

19.oktobra uzdevums

Uzraksti komentāros:

  • Vai esi tur, kur gribi būt?
  • Kas tavā dzīvē ir pats labākais?
  • Ko tu gribētu mainīt savā dzīvē?

DIENAS BALVA

NUK Easy learning galda piederumu mācību komplekts

 

20140703104843-84965.jpg

FOTO ir ilustratīvs

Konkurss ilgst 24 stundas. Ieskaitām komentārus, kas uzrakstīti līdz 19.oktobra plkst. 23:59. Balvas ieguvēju paziņosim nākamās dienas ietvaros - 20.oktobrī.

VEIKSMI UN... LAI JUMS BRĪNIŠĶĪGS NOSKAŅOJUMS ŠAJĀ RUDENĪ!

20141010112215-81384.jpg

Alexa26 Alexa26 19. Oct 2014, 17:49

Vai esi tur, kur gribi būt?
Daļēji esmu, kur gribu, bet ne līdz galam. Esmu beidzot pilnībā kopā ar savu vīru, dzīvojam laukos. Bet neesmu kur gribu, jo šeit esmu viena bez draugiem, tālu prom no savas ierastās dzīves un vides.
Kas tavā dzīvē ir pats labākais?
Pats labākais, ka beidzot mūsu abu sapni piepildīs divi mazi ķipari uzreiz, kas ir mūsu lēmums, pēc tik ilgiem cīniņiem un sāpēm. Tā ir lielākā laime manā dzīvē, ko nemainītu ne pret ko!
Ko tu gribētu mainīt savā dzīvē?
Ko gan cilvēks negribētu mainīt... Es gribētu dzīvot atsevišķi no vecākiem, bet šobrīd jāpieņem situācija kāda tā ir, jo tā ir mūsu izvēle uz šo brīdi, kas ir mums izdevīga. Nu un kurš gan negribētu labākus dzīves apstākļus savai ģimenei. Bet tās ir lietas uz ko tiekties.😀

sandux sandux 19. Oct 2014, 14:56

Esmu īstajā laikā un vietā, kur arī man arī bija jābūt. Materiālie labumi var pagaidīt.
Arī pirms desmit gadiem likās, ka esmu īstajā laikā un vietā, bet ar laiku šī sajūta pazuda. Nāca iespēja, un es mainīju savu dzīvi. Tagad mani iepriecina brīnišķīga ģimene ar jauku un saprotošu vīru un diviem mīļiem bērniem.
Kad atgriezīšos darbā, gribētos pamainīt darbības sfēru, lai tas sagādā man lielāku prieku...

Ilvija82 Ilvija82 19. Oct 2014, 11:30

Labdien!
Īstenībā, škiet, ka esmu tur, kur vēlos būt! Man jau ir 31 gads un nu jau kādu laiku jūtu, ka mana dzīve ir piepildīta, lai gan pavisam nesen tā nebūt nebija. Tikai šā gada martā kļuvu par sievu un jūnijā par mammu, pirms tam baudīju meitas, māsas, skolotājas, kolēģes lomu, bet kļūt par mammu un mammu - TĀS ir fantastiskas sajūtas! 😀
Pats labākais manā dzīvē ir mana ģimene - vīrs, dēls, mana māsa un vecāki!Esmu pateicīga liktenim, ka viņš mūs ar vīru ar Interneta starpniecību saveda kopā un pēc 1,5 gada kopā būšanas pieteicās mazais Rainerītis, lai gan pati domāju, ka pie mazā tikt man būs ļoti grūti (pirms tam dzīvoju ar puisi kopā 7 gadus bez izsargāšanās un mazais nepieteicās). Tad mēs abi nolēmām, ka mazajam puisēnam ir jābut tētim un mammai, kas nav tikai vecāki vienam bērnam, bet ir vīrs un sieva. Tā nu martā kļuvu par sievu! Sievas kārtā jūtos ļoti labi! 😀
Lai ar kā mēs dzīvotu, cilvēks vienmēr vēlas dzīvē ko mainīt! Patreiz ir divas lietas, kas mani satrauc, tas ir, dzīvošanas jautājums un vīra darbs Rīgā (dzīvojam Cēsīs). Bet domāju, ka viss ar laiku nokārtosies!
Jauku dienu vēlot,
Ilvija 😀
P.S. Foto no neta resursiem!

19. Oct 2014, 11:11

un vēl vēlos lai ātrāk tiek pabeigti remonti( lielā istaba un koridoris), lai sveš cilvēks mums trijiem nemaisās pa kājām.

19. Oct 2014, 11:10


Vai esi tur, kur gribi būt?
Pagaidām neesmu gan, gribu lai ātrāk draugs sāk dzīvot ar mums, gribu aizbraukt ceļojumā, vēlos ātrāk atrast darbu.

Kas tavā dzīvē ir pats labākais?
1. Dēliņa ķēzargrieziena dzemdības, noteikti, ka dēliņa nākšana pasaulē ir pats labākais notikumus. Es neesmu no tām mammām kas sevi šausta, par to, ka nevarēja mazuli piedzemdēt pati, man ir galvenais lai mazais piedzimst sveiks un vesels. Dēliņš nebija plānots, bet ļoti gaidīts gan. 😀 Vismaz no manas puses. Lai arī kā mums abiem ietu.
2.Dēliņa iešana dārziņā un nu jau iejūtās un nav vairs tās raudāšanas trakās, kas bija sākumā.
3. Iepazīšanās ar draugu, tagadējo draugu. Tā kā mani uzskati par vīriešiem ir diezgan skarbi, tad necerēju un negribēju ar kādu iepazīties. Bet redz viss notiek, kā saka īstajā brīdī 😀 Tagad tikai jāpagaida un sāksim visi dzīvot kopā 😀

Ko tu gribētu mainīt savā dzīvē?
Noteikti dzīves vietu, jo klausīties cik es esmu slikta, darbu nemeklēju, neko nedaru ū tē tē, man jau godīgi sakot ir jau apnicis. Ja man būtu kur iet un būtu tik daudz naudas, mēs visi trīs dzīvotu citur.

Liene Krúza Liene Krúza 19. Oct 2014, 10:51

Pati veidoju savu dzivi,tapec esmu loooti apmierinata ar to,kas notiek.Esmu apmierinata tur,kur esmu. PAts labakais mana dzive,kas ir noticis un kas var but tie ir mani BERNINI -7menesus vecais delins , 4gadus un 2m veca meitina. Bez viniem savu dzivi nevaru iedomaties savadaku. Ar viniem es jutos drosi,esmu bezgala laimiga

19. Oct 2014, 08:54

Es noteikti esmu tur kur man ir jābūt,jā, kādreiz kādos lūzuma brīžo,šķiet,ka gribētu būt citur,bet tas pāriet.
Noteikti manā dzīvē pats labākais ir mans dēliņš ,mana lielākā laime un mīlestība😀
Ja man būtu iespēja laiku pagriezt atpakaļ,ar tagadējo domāšanu,tad pievērstu lielāku uzmanību savai veselībai tas ir tas,ko mainītu!

Lieliskā Peciite Lieliskā Peciite 19. Oct 2014, 08:53

Jā, es esmu tur, kur gribētu būt - šeit ir mana ģimene, draugi un darbs. Pats labākais manā dzīvē notika šogad, kad piedzima meitiņa. Lai arī pirms tam mana dzīve bij krāsaina un interesanta, bet meitiņas ienākšana manā dzīvē ir pats labākais un skaistākais, kas vien var būt. Mainīt laikam negribētu neko, ja gribētu, tad sen to būtu izdarījusi. Viss ir atkarīgs tikai un vienīgi no manis pašas.😀