Ziemas kombinezoni staigātājiem

Ziemas kombinezoni staigātājiem

06. Oct 2017, 17:19 Single_mom Single_mom

   Katru rītu ceļos, un redzu, ka termometra stabiņš līd aizvien tuvāk nulles grādu atzīmei. Šodien jau vienreiz apspriedu kombinezonu tēmu, jo, kad izvēlējos dēlam kombi, nevareju saprast, kurš bēs labāks, ērtāks un tā tàlāk. Izvēle ir tiešām liela, tādēļ piedāvājuma klāstā ir viegli apjukt! 

   Pirmais kombis, ko biju nopirkusi ziemai priekš dēla, bija huppa. Pēc skata ļoti simpātisks, kvalitatīvs un silts. Brīdī, kad sapratu, ka dēls ziemā būs nesen sācis staigāt, sapratu, ka kombinezons viņam būs par smagu un masīvu, jo mans bērns nav no tiem apaļākajiem, bet gan slaidais tips. Tad nu šo skaisto huppas kombi nopārdevu, vietā meklējot citu.

   Nepagāja ne ilgs laiks, kad vietā atrado kombi, kas tiešām bija īstais, un mīļākajās krāsās.. un tas bija "Gap" firmas kombis. Paņēmu 12-18 mēneši izmēru, kas perfekti der mazajam. Šis kombītis ir dūnu, ļoti silts, bet taj pat laikā - ļoti plāns.. Mazajam būs daudz vieglāk tipināt šajā kombī, jo neraus pie zemes dēļ smaguma :D Šim kombim klāt nāk arī pieliekami cimdiņi un zābaciņi, taču zābaciņi nebūs vajadzīgi, jo kājās vilks izslavētos kuoma zābakus(testēsim, vai cena atbilst kvalitātei).

20171006171019-16115.jpg

   Godīgi sakot, mēs savu "perfekto" kombi atradām salīdzinoši ātri. Huppu paķēru mirkļa iespaida varà, nepadomājot par to, cik pratisks viņš būs. Ir arī Lenne, taču šo kombju dizaini īpaši nepiesaistīja. Par Gap kombjiem nebiju tik daudz dzirdējusi, taču visas atsauksmes bija tikai pozitīvas. Ceru, ka cena atbildīs kvalitātei un attaisnos manas cerības, un bērnam būs ērti un silti! :) Atliek vēl tikai piemeklèt perfekti cepuri. 

   Mīļās mammas, padalaties savā pieredzē, kāds bija jūsu mazuļu, kas tikko iemācījušies staigāt, ziemas kombinezons. Kāda firma bija jūsu favorīts? Zinu, ka ir arī daudzas mammas, kas atbalsta bezfirmas kombjus, un man arī nav nekas iebilstams pret tiem, taču šis piesaistījis manu uzmanību uz visiem 100% un nopirku uzreiz! 

mincenee mincenee 06. Oct 2017, 20:16

Meitiņai mans brālis uzdāvināja Huppa divdaļīgo kombinezonu - jaka un lenčbikses. Mums ir šīs sezonas modelis un tas neliekas tik traki pufīgs, kā es biju iedomājusies. Ļoti ceru, ka būs ziemā ērts 😀 vismaz šobrīd nav par ko sūdzēties 😀