Laura Grēviņa aicina: Piedalies, atbalsti labdarības akciju "Dalies un samīļo" arī tu!

12. Mar 2017, 08:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Laura Grēviņa ir divu puiku mamma, sastapām viņu mājās kopā ar jaunāko dēlu Edvīnu. Laura saka, ka būt mammai šobrīd ir viņas galvenais uzdevums, tāpēc par to, kā viņai klājas mammas lomā, labprāt dalās savā blogā viensplusviens.lv. Laura ar prieku atsaucās mūsu aicinājumam atbalstīt labdarības akciju Latvijas mazuļiem “Dalies un samīļo”, jo esot bērnu lietas, ar kurām labprāt dalītos, samīļojot tikko dzimušos bēbīšus.

Skaties VIDEO:

  • uzzini, kādi īpašie stāsti mammām mēdz saistīties ar mazuļu drēbītēm
  • sapratīsi, ko tieši tu vari ziedot, piedaloties labdarības akcijā "Dalies un samīļo"

Laura Grēviņa (bloga viensplusviens.lv autore, divu bērnu mamma) atgādina:  "Tad, kad tu vari atļauties, tad jau grūti iedomāties, kā tas ir, ja nevari savam bērniņam sagādāt, nav foršā sajūta arī mammai, viņa to ļoti grib izdarīt, es zinu, ka ir cilvēki, ka ir tik daudz bērnu drēbes, bez maz vai jāmet ārā, kāpēc jāmet ārā, ja var iedot tālāk kādam?"

Piedalies, atbalsti arī tu!

Ziedot pirmās nepieciešamības lietas tikko dzimušiem mazuļiem iespējams, tās atstājot ziedošanas kastē, kura līdz 28.maijam atradīsies tirdzniecības centrā “Spice Home”, savukārt iepazīties ar nepieciešamo lietu sarakstu iespējams Māmiņu kluba Labdarības akcijas “Dalies un samīļo” facebook lapā, kā arī interneta portālā maminuklubs.lv. Mēs sakām lielu paldies ģimenēm, kuras jau ir dalījušās ar savu mīlestību un atbalsta mūsu nodomu.

Māmiņu Klubs

20170224132539-16711.jpg