URIAGE  pieskāriens

URIAGE pieskāriens

12. Sep 2019, 10:33 Melānija Melānija

Kārlis testē URIAGE baby šampūnu. 

Tā kā vēl ir vasara, mēs lielāko dienas daļu pavadam dzīvojoties pa lauku, baudot pēdējās siltās dienas. Un pats par sevi saprotams, ka bērnam ļauju spēlēties ar visu kas iespējams. Ar visu kas attīsta un ļauj radoši izpausties. Tieši tā pat ir arī ar zemes darbiņiem, ogu lasīšanu un palīdzēšanu mājas darbos. 

Pavisam nesen mums tika dota iespēja notestēt URIAGE baby šampūnu kurš tika izmantots dienā kad Kārļuks gatavoja savam mīļajam tētim apsveikumu tēvu dienā. Pēc nebeidzami fantastiskas krāsošanas devāmies uz dušu lai no mazā ķermenīša nomazgātu krāsiņas. Krāsas, protams, bija pilnīgi visur sākot ar pēdiņām un beidzot ar matiem. Ja reiz zīmē, tad zīmē no sirds un ar patiesu baudu. 

Lai gan bilde pēc krāsošanas nav īpaši smaidīga, bet tā ir patiesa un bezgala smieklīga. Jo kā gan savādāk var būt, ja mamma atrāvusi no darbiņa kurā bērns ielicis visu savu dvēseli un mīlestību. 

Šampūns pats par sevi ir bezgala smaržīgs un es pat teiktu ka ļoti kvalitatīvs. Tas maigi mazgā matiņus, patīkami puto un piešķir spīdumu. Šampūnam ir želejveida konsistence. Tā sastāvs pārsteidz, jo tas satur Uriage termālo ūdeni un maigi aktīvas vielas, kas nekairina actiņas. Liels prieks arī par to, ka sastāvā nav parabēnu un ziepes. Protams hipoalerģisks.  

Kārlim ir gari, blondi un paplāni matiņi kas mēdz savelties pēc mazgāšanas. Pēc šī produkta lietošanas mati nav saķepuši vai savēlušies. Tie ir gludi, spīdigi un bezgala smaržīgi.

Esam noskatījuši vēl  dažus produktus no URIAGE piedāvājuma kas ikdienā var ļoti noderēt. Sākot ar krēmu sejas ādiņai un beidzot ar krēmu iekaisušai ādiņai. 

Paldies Māmiņu klubs par šo iespēju izmēģināt URIAGE produktiņu un pārliecināties cik tas ir lielisks.