''Topfer'' Bio Organic testiņš!

''Topfer'' Bio Organic testiņš!

05. Apr 2019, 00:48 Melānija Melānija

Paldies, par šo brīnišķīgo iespēju notestēt ''Topfer'' Bio Organic produktiņus.

  • Lactana bio 3 mākslīgo papildus ēdināšanas piena maisījumu,
  • daudzgraudu piena biezputru, 
  • musli ar āboliem un banāniem.

Esam patīkami pārsteigti par garšu, smaržu, konsistenci un ērto iepakojumu. Bērns apmierināts, paēdis un laimīgs.



Tātad, sīkāk par katru no tiem:
1. Daudzgraudu - piena biezputra ar āboliem un bumbieriem . No 6 mēnešu vecuma. BIO produkts! 
Satur BIFIDO baktērijas. Sastāvdaļas iegūtas  bioloģiskajās lauksaimniecībās. NAV pievienots cukurs.
Šī bija viena no putrām kas man pašai ne īpaši garšoja, bet bērns ar gardu mutīti notiesāja pirms nakts miedziņa. Kārlītis jau divas naktis guļ saldā miedziņā, jo kārtīgi paēdis un puncis pilns. Konsistence, kā jau visām putrām, kas paredzētas bērniņiem no 6 mēnešu vecuma. Bez biezumiem un lielākiem augļu gabaliņiem. Garšas ziņā ļoti jūt speciālo pieniņu kas ir pievienots putrai. Jūt arī graudaugus un pievienotos augļus. Kārlis no šīs ir izaudzis, bet tas nenozīmē, ka mēs šo putru vairs nepirksim. Gluži pretēji, jo tā nav tik salda kādas ir pieejamas veikalos un kuras lietojām līdz šim. 



2.Mans pirmais musli ar āboliem un banāniem. Paredzēts bērniem no 8 mēnešu vecuma. 
Ar bioloģiskām augļu un pilngraudu pārslām, bez pievienota cukura. Satur glutēnu, bet nesatur pienu. 
Pagatavošana gan ir ar 75ml siltu ūdeni un 75 ml siltu pienu, taču mēs jau varam izvēlēties kādu pienu dodam sava mazulim. Tas var būt kazas, sojas, govs vai mākslīgais piena maisījums. Mūsu gadījumā tika pievienots govs piens. 
Garša un konsistence ļoti patīkama. Var just ne tikai graudaugus,  bet arī banānu un ābolu. No pirmā brīža likās, ka bērniņam muslītis varētu neiet pie sirds, jo tas ir sausāks par putrām un biezeņiem. Taču skats ir maldinošs. Kārlis tik tiešām ēda kāroti pēc karotes un plātīja mutīti pēc nākamās. Nu šī ir mūsu brokastu recepte, jeb garšīgā putra. Klāt vēl pievienoju sagrieztu banānu lielākos gabaliņos. 


3. Lactana Bio 3- mākslīgais papildu ēdināšanas piena maisījums zīdaiņiem no 10 mēnešu vecuma. 
Satur dabīgu augļu pulveri, dabīgos vitamīnus un minerālvielas, bagātināts ar dzelzi u.c. Šo produktu vēlējos pamēģināt pašu pirmo, jo mazliet apnicis mūsu piena maisījums. ( Starp citu! No jebkura cita piena maisījuma droši var pāriet uz Lactana bio 3.) Garša ļoti patīkama, krāsa mazliet tumšāka nekā ierasts un konsistence biezāka nekā gaidīts. Pagatavojot piena maisījumu uzreiz var redzēt, ka tas tik tiešām ir dabīgs produkts. Pirmo reizi cītīgi lasu sastāvu un brīnos par vērtīgajām uzturvielām, ogļhidrātiem, olbaltumvielām, minerālvielām un vitamīniem kas ir pievienoti piena maisījumam. To ir tik daudz! Esmu patīkami pārsteigta un iesaku nogaršot. Kārlītim uz nakti piena maisījumu vēl neesmu devusi, taču pa dienu arī šo, viņš ar lielāko baudu izdzer. Bērnam garšo un mammai par to prieks! 

Paldies arī par papildus dāvaniņām, jeb testerīšiem. Tos mēs vēl neesam paspējuši notestēt. Klāt nāca Topfer zobu pasta, dušas gels un mazgāšanas gēls ķermenim un matiem. Paldies par simpātisko lacīti un vannas termometru.