Tikai Māmiņu Klubā: krāsaino smilšu mandalu veidošanas seminārs 21.martā

Tikai Māmiņu Klubā: krāsaino smilšu mandalu veidošanas seminārs 21.martā

27. Feb 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Krāsaino smilšu mandalu veidošanas seminārs ir kaut kas jauns un nebijis Māmiņu Klubā! Smilšu mandalu veidošana nāk no budisma tradīcijām, kur vienas mandalas veidošanā mēdz piedalīties pat vairāki cilvēki. Kad smilšu mandala pabeigta, to izjauc, simbolizējot lietu un notikumu sākumu un beigas, lietu mainīgo dabu un spēju transformēties jaunā kvalitātē.

PIESAKIES SEMINĀRAM ŠEIT->>>


20150427115531-55553.jpg

Semināra vadītāja Dace Siliņa

„Esmu personīgās izaugsmes treneris (BA psiholoģijā, MA socioloģijā). Mana profesionālā interese ir atbalstīt cilvēkus atrast sevī jaunus un/vai aizmirstus resursus, lai virzītos sev vēlamajā virzienā uz priekšu ar viegluma sajūtu. Arvien pārliecinos, ka cilvēkiem milzīgu prieku rada sajūta un apzināšanos, ka vari  veidot savu dzīvi tādu, kādu vēlies. Tas būtiski ietekmē pārliecību par sevi. Tas ietekmē arī to, kādu vidi cilvēks veido ap sevi."

20150427152901-17539.jpg

Nāc uz semināru un - 

  • Semināra laikā no krāsainām smiltīm jums būs iespēja uz kartona planšetes ar papīra piltuvītes palīdzību izveidot savu unikālo smilšu mandalu - ģeometrisku zīmējumu.
  • Mandalas veidošana jūs ievedīs radošā procesā, kura laikā varēsiet plašāk izzināt savas radošās spējas un dziļāk apzināt savus iekšējos resursus vai pat atrast atbildes uz kādu sev svarīgu jautājumu.
  • Piedalīšanās seminārā dos jums arī iespēju uz brīdi apstāties, atpūsties no ikdienas steigas un atgūt iekšējo līdzsvaru.

20150427152852-96839.jpg

Semināra struktūra:

- relaksācijas daļa – sagatavošanās mandalas veidošanai;

-mandalas veidošana mūzikas pavadībā (dalībniekiem nesarunājoties);

-mandalas veidošanas procesa, piedzīvoto sajūtu un jaunatklājumu pārrunāšana semināra vadītāja vadībā;

- mandalas izjaukšana.

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-3, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

 € 25 par semināru

Kas vēl būtu jāzina?

Vēlams ierasties ērtā apģērbā, jo mandalas veidošana notiek uz grīdas.

Ja vēlaties saglabāt par piemiņu mandalas veidošanā izmantotās krāsainās smiltis, lūdzam paņemt līdzi stikla trauku, piemēram, burku.

PIESAKIES SEMINĀRAM ŠEIT->>>