Testējam Philips AVENT piena/ēdienu uzglabāšanas trauciņus

Testējam Philips AVENT piena/ēdienu uzglabāšanas trauciņus

04. Oct 2018, 10:51 DainaA DainaA

Sveikas māmiņas un tēti! Mēs kopā ar mazo Kristeru testējām Philips AVENT ražotos piena/mazuļa ēdiena uzglabāšanas konteinerīšus. Ražotājs piedāvā 2 tilpumu trauciņus- 180 ml un 240 ml. Mēs izmēģinājām 180 ml, kas pašlaik lieliski atbilst Kristera vecumam (tikko palika 6 mēneši), kad blakus mammas pieniņam, tiek izmēģināts arī pirmais piebarojums. Kristera pamatmaltīte joprojām ir mammas pieniņš, kas man ir pietiekamā daudzumā, lai varētu izveidot arī veselīgo "piena banku", gadījumos, kad mazo uz brīdi jāatstāj citam auklētājam. Tieši tāds brīdis tuvojas, kad izmantošu tēta atvaļinājumu, lai dotos ārsta vizītēs un pie zobārsta un zināšu, ka manas prombūtnes laikā mazais tiks pie veselīgās maltītes! 
Tā kā Kristers ļoti labi novērtē, ka uz viņa aktivitātes paklāja parādās jaunas lietas, tad, protams, arī AVENT trauciņu iepakojumu viņš nekavējoties "notestēja" ;) 
Es pati trauciņus sāku izmantot pirmo mājas gatavo biezenīšu pasniegšanai un uzglabāšanai. Kristers nesen ir uzsācis savas "skolas gaitas" Bēbīšu skoliņā, kur trauciņā ir ērti paņemams līdzi biezenītis, pateicoties cieši noslēdzamam vāciņam. Turpmāk Kristers varēs dodoties ciemos un izbraucienos līdzi ņemot mājās gatavoto maltīti!
Savukārt, pieniņa uzglāšanai ledusskapī vai saldētavā, ir ļoti laba iespēja trauciņus noformēt ar produkta uzpildīšanas datumu! Protams, uz trauciņiem ir atzīmētas tilpuma mērvienības, lai novērtētu maltītes apjomu.

Komplektā ir 5 trauciņi, kas ir ļoti ērti, ja vēlas izveidot "piena banku", vai kā mūsu gadījumā, izmantot arī maltītes pasniegšanai un uzglabāšanai! Trauciņus var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā, ievietot ledusskapī un saldētavā. Šis produkts noteikti būs lielisks palīgs jaunajiem vecākiem mazuļa veselīgas maltītes nodrošināšanai!

Ar sveicieniem, 

Kristers, mamma Daina un tētis Stanislavs