Testējam My Grippy mācību pudelīti.

Testējam My Grippy mācību pudelīti.

05. Jul 2019, 14:43 Melānija Melānija

Testējam PHILIPS AVENT My Grippy mācību krūzīti.

Teikšu pavisam atklāti! Mēs no dzimšanas esam uzticīgi PHILIPS AVENT produkcijai. Sākot jau no otrās nedēļas ar māneklīti un beidzot ar dažāda veida un izmēra piena pudelītēm, kā arī ūdens pudelēm.

Esam no sirds iecienījušu krūzīti ar rokturīšiem, kas ir pirmā mācību pudelīte bērniņam. Tā veljoprojām stāv katru nakti pie gultiņas. Bet viena no mīļākajām krūzītēm ir pudelīte ar salmiņu. Kas ir parocīga, ērta un patiešām simpātiska. 

Savukārt šī pudelīte ir ļoti praktiska un tiešām superīga. Man patīk dizains, krāsa un mīkstais snīpītis kuru Kārlītis mēdz kožļāt. Ērtuma ziņā, varbūt, bērns pie tās vēl nav pieradis. Jo tā ir nedaudz lielāka par salmiņkrūzi. Tai nav rokturīšu un tā pati no sevis ir mazliet smagāka. Taču Kārlis ir ļoti centīgs un katru reizi ēdienreizes laikā cilā to cītīgi uz augšu un leju. Lai gan mazās rociņas vēl nespēj ilgi noturēt krūzīti, tā tomēr ir stingra un parocīga. Jo vietā kur Kārlis tur rociņas ir mazas uz āru vērstas pumpiņas, kas neļauj mazuļa rociņām noslīdēt. Vienīgais kas mani mazliet apbēdina ir tas, ka silikona snīpītis pēc krāsainākiem dārzeņiem vai augļiem nokrāsojas tā, ka īsti atmazgāt vairs nevar. (Arbūzs, burkāns, ķirbis)

Katrā ziņā es esmu ļoti apmierināta, jo bērns saprot kā ir dzert no šādām pudelītēm. Viņš ir pietiekami liels, lai saprastu ka šī pudelīte ir jāpaceļ uz augšu, nevis slinki jāpiebāž mutīte pie salmiņa. Jo vairāk kustību, jo apmierinātāka ir mamma. 

Protams, novērtēju PHILIPS AVENT produkciju un turpināšu iegādāties ne tikai pudelītes, bet arī māneklīšus. 

Paldies par šo iespēju izmēģināt Māmiņu klubs!