Testējam autiņbiksītes: Cik dupšu, tik arī pieredžu šajā lauciņā

Testējam autiņbiksītes: Cik dupšu, tik arī pieredžu šajā lauciņā

31. Aug 2016, 14:23 ViKrEm mamma ViKrEm mamma

Pateicoties lieliskajam "Māmiņuklubam", mums bija iespēja notestēt "Huggies Pants" meiteņu autiņbiksītes - biksītes. Līdz šim jau no dzimšanas brīža mūsu izvēle bija par labu cita brenda autiņbiksītēm, īpaši maigas un elpojošas ar pieczvaigžņu  komfortu. Ar tām bijām apmierināti, taču, labprāt, ja mums šo iespēju sniedz, piedalījāmies testēšanā.

Jāteic, meitiņai ļoti patika, tikai 5.izmērs vēl bija nedaudz par lielu, jo, lai arī tuvojas 2 gadiņa dzimšanas diena, meitiņa ir ļoti slaida, nepilni 11kg. Pirmais, kas viņai patika, bija uzzīmētās lelles uz bikšelēm un tas, ka tās ļoti ērti var novikt, jo tiklīdz kas slapš parādījies biksēs, tā viņa tās vilka nost, izkāpa no tām un ar pliku dupsi skraidīja, nesagaidot, kad mamma nāks palīgā. Šādas, ne ar klipšiem līmējamās bikses, ir arī daudz ērtāk uzvilkt, jo 1,5-2 gadi ir tas periods, kad bērns vairs nelabprāt guļ mierīgi un gaida, kad autiņbiksītes tiks uzvilktas.

Viss it kā ļoti apmierināja, līdz brīdim, kad no rītiem parādījās apsārtis dupsis un ar katru dienu arvien vairāk. Sākumā domājām, ka tas varbūt no kaut kā cita, bet, pamainot un uzvelkot līdzšinējās, dupsim viss kārtībā. Pieļauju, ka Emīlijas dupsis ir pieradis pie īpaši maigām un elpojošākām, kā parastās, tādēļ arī šāds iznākums. Taču mest prom tās netaisamies, jo viņai tās patīk un ik pa laikam tās pamainot uzvelkam, viņa pat pati nes un saka:"Velkam ar lellēm!"

Cik dupšu, tik arī pieredžu :)

Kādi, mammītes, ir Jūsu novērojumi ar puišu un meitiņu autiņbiksītēm staigātājiem no Huggies?

mamma27 mamma27 31. Aug 2016, 16:31

mēs lietojam puišu bikšeles,un vis ar dupsi ok.