Tagad ir pieejami sertificētu aukļu pakalpojumi

Tagad ir pieejami sertificētu aukļu pakalpojumi

07. Oct 2020, 00:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Profesionāla auklīšu aģentūra ''Multicare"

Mazā Ūdens iela 23, LV - 1007, Rīga.

Tālrunis: 28667938

E-pasts: multicare.latvia@gmail.com

Mājaslapa: www.aukles.com

Tagad ir pieejami sertificētu aukļu pakalpojumi

Ne reizi vien vecāki saskaras ar jautājumu, kur meklēt labāko un uzticamāko auklīti savam bērnam, neatkarīgi no tā, vai mazo pieskatīt vajag katru darba dienu vai vien dažas stundas. Ģimenes mūsdienās paliek arvien uzmanīgākas un vairs neizvēlas apšaubāmas, nereģistrētas un nepieredzējušas aukles, par kurām nekas nav zināms. Lai arī bieži var novērot, ka jaunas meitenes piedāvā pieskatīt bērnus, neskatoties uz to, ka viņām nav šadas pieredzes un atļaujas strādāt ar bērniem un pārtiku, daudzi vecāki šādu cilvēku pakalpojumu izvēlas nelabprāt, galvenokārt tāpēc, ka nav citu variantu. Papildu tam ir daļa šādu meiteņu piedāvā pieskatīt vairākus savstarpēji nesaistītus bērnus kopā, kas var pakļaut Jūsu bērnu riskam (piemēram, citi bērni ir slimi).Tomēr tagad ir pieejami augstu kvalificētu aukļu pakalpojumi vienuviet, aģentūrā MultiCARE!     

                  

Tas ir ģimenes uzņēmums, kas  nodrošina sertificētu auklīšu pakalpojumus jebkurā diennakts laikā,  arī naktīs, brīvdienās un svētku dienās. Uzņēmums piedāvā  plašu aukļu pakalpojumu klāstu, tostarp, palīdz māmiņām aprūpēt jaundzimušos un bērnus ar  īpašām vajadzībām.

Aģentūras komandā ir tikai sertificētas, zinošas, uzticamas un mīlošas aukles, kas ir  profesionālas savā darba jomā, ar vismaz divu gadu pieredzi bērnu auklēšanā. Tā ir ērta,  droša un augstas kvalitātes bērnu aprūpe.

Tuklāt uzņēmuma komandā dažas aukles ir arī pieredzējuši pedagogi, ar augstāko izglītību  pedagoģijā, kā arī aukles, kas runā ne tikai latviešu, bet arī krievu, angļu, vācu, franču un  spāņu valodā. 

Uzņēmuma uzvedums ir atvieglot ģimenes ikdienas raizes un rūpes, kā arī palīdzēt  neparedzētās situācijās. Šīs ir tikai dažas no situācijām, kurās aģentūras aukles var palīdzēt:  Nepieciešams atsākt savas darba gaitas, bērns saslimis un nav ar ko atstāt, kavējat izņemt  bērnu no skolas vai bērnudārza, vēlaties aiziet randiņā ar savu otro pusīti vai satikties ar sen  neredzētām draudzenēm vai vienkārši  ir nepieciešama palīdzība bērna aprūpē - mēs palīdzēsim! Nodrošinām ar SOS jeb ekspress aukļu pakalpojumiem, gan arī bērnu aprūpi uz pilnu vai nepilnu darba slodzi.

Lai pieteiktos pakalpojumam, nepieciešams aizpildīt pieteikumu mājaslapā vai  zvanot pa tālruņa numuru 28667938. Vairāk informācijas par uzņēmumu, pakalpojumiem var  uzzināt aģentūras mājaslapā www.aukles.com.