Reportāža no lauku sētas ''Meldernieki".

Reportāža no lauku sētas ''Meldernieki".

19. Jul 2013, 00:51 annijalise annijalise

Katrs mēs piedzimstam  kādā ģimenē, katram mums ir saknes kādā dzimtā, tagad šajā steidzīgajā laikā mēs reizēm to aizmirstam, jo mums taču vajag, ātrāk, vairāk un atkal ātrāk.

Bet ir labi, ja mūsu dzimtās kāds tomēr pasaka- stop radiņi, sarosieties un dodieties pie mums uz sanākšanu kopā.

Tad lūk, es ar savu ģimenīti 13.07.13. piedalījāmies Zaļakmeņu dzimtas 2.kopā sanākšanā. Tās ir dzimtas saknes no manas mammas puses.

To ka šis pasākums notiks mēs uzzinājām jau savlaicīgi, tad nu domājām vai to apmeklēt, jo galu galā ir taču kapusvētku laiks, bet mēs tomēr izlēmām par labu tiem, kas vēl ir dzīvi, un ar ko gribas atkal un atkal satikties.

Kopumā ņemot teikšu godīgi- nu nezinu smalki vēl tos savus radu rakstus, bet manī ir apņēmība BEIDZOT PAŅEMT MILZĪGU LAPU UN TOS SAZĪMĒT.

Lūk, tad nu ieskatieties tās dienas notikumos, un ja vien uzskatiet par lietderīgu, tad centieties tos atkārtot savās ģimenēs, jums noteikti izdosies.

ar cieņu un mīlestību annijalise jeb Ligita

Māmiņa Reportiere: Iesūti savu reportāžu un laimē Rūjienas saldējumu!

20130628143421-11167.jpg

www.rujienassaldejums.lv

 

 

 

 

 

 

annijalise annijalise 19. Jul 2013, 15:23 aab

liels paldies par ieteikumi, noteikti mēģināšu, man vēl paldies Dievam ir viens onkulis kurš ir dikti izkodis cauri visas šīs lietas,un būs gan jau vieglāk.

aab aab 19. Jul 2013, 06:19

manai vīra dzimtai arī notiek t.s. salidojumi. viens tāds bija pirms gada. bija tik jauki satikties ar tik daudz cilvēkiem un tad apzināties, ka tie visi ir radinieki! 😀
es iesaku izmantot www.geni.com lai taisītu dzimtas koku. mēs ar vīru iesākām un tad daudzi radinieki papildināja! salidojumā tika izdrukāts un salikts uz sienas.