Produktu tests sadarbībā ar Azeta.lv

Produktu tests sadarbībā ar Azeta.lv

10. Jun 2020, 19:18 Irēna Jegure Irēna Jegure

Vispirms vēlos teikt lielu paldies Māmiņuklubam un Azeta.lv, ka ļāvāt notestēt šos super foršos produktus - Bioderma bez šaubām ir lieliska!!!

Pirmais produkts, ko testēju uz mazuļa ādas bija BIODERMA barojoša dušas eļļa sausai ādai ATODERM HUILE DE DOUCHE

1. Lūdzu apraksti savu ādas stāvokli līdz šim. Vai Tev ir bijušas problēmas ar sausu ādu? Kādus mazgāšanas līdzekļus (dušas želejas) esi izmantojusi līdz šim?

Bērnam ik pa laikam uzmetas sausi pleķi uz kājām, kā arī pati āda uz kājām, rokām un vaigiem ir sausa. Līdz šim , liekot vannā mazo, esmu izmantojusi tikai bērnu ziepes.

2. Lieto ATODERM HUILE DE DOUCHE dušas želeju un apraksti, kādus lietošanas efektus novēro? Kāda kļūst āda pēc dušas? Kā patīk līdzekļa smarža un struktūra? Kādus vēl efektus pamanīji lietošanas laikā?

Tā kā mazo lieku vannā gandrīz katru dienu, tad šo dušas želeju sanāca notestēt 4 reizes. Secinājumi – āda kļuvusi daudz maigāka, ietojot šo dušas želeju, vairs nav tik sausa. Ir ļoti patīkama, neuzkrītoša smarža. Dušas želejas labi putojas un ir patīkama adai.

3.     Vai ieteiktu šo līdzekli citām māmiņām? Kāpēc?

Es noteikti iesaku šo līdzekli pamēģināt arī citām mammām, jo jau pēc dažām mazgāšanās reizēm ir jūtams efekts -  āda paliek mitrināta, maiga un nav vairs tik sausa.

Kā nākamo produktu testēju BIODERMA saules aizsargpieniņu bērniem PHOTODERM KID SPF 50+

1. Lūdzu apraksti, kā līdz šim esat sargājuši bērna ādu no UV starojuma, saules? Vai esat lietojuši kādus līdzekļus? Ja nav iepriekšējas pieredzes, to lūdzu norādiet.

Līdz šim esmu lietojusi citu zīmolu līdzekļus, lai aizsargātu bērna ādu no UV starojuma.

2. Lieto PHOTODERM KID SPF 50+ savam bērnam un apraksti, kādus lietošanas efektus novēro? Kā patīk līdzekļa sastāvs, smarža, struktūra? Vai ir viegli lietot un uzklāt? Kāda kļūst āda pēc lietošanas?

Klājas viegli, sākumā bija grūti pierast pie gaiši zilās krāsas, kas ir līdzeklim tikko uzklājot uz ādas, bet, saprotot tā nozīmi – zilā krāsa ļauj to uzklāt redzami un vienmērīgi visai sejai un ķermenim, tādējādi nodrošinot optimālu aizsardzību, pieniņš šķiet ļoti piemērots maza bērna ādas aizsardzībai. Pieniņa stuktūra ir tik tiešām maiga, nav eļļaina, labi iesūcas ādā.

3.     Vai ieteiktu šo līdzekli citām māmiņām? Kāpēc?

Šo līdzekli es noteikti turpināšu lietot savam bērnam un iesaku pamēģināt arī citām māminām, jo pieniņš labi aizsargā pret UV starojumu, ir viegli uzklājams ar maigu tekstūru, kā arī mana bērna ādai neveidojas pretreakcija lietojot šo līdzekli.

Trešo produktu testēju uz savas sejas ādas - BIODERMA intensīvi mitrinošs serums jutīgai ādai HYDRABIO

1.     Lūdzu apraksti, kādus krēmus vai līdzekļus esi lietojusi līdz šim ādas mitrināšanai un kopšanai? Kāds ādas tips Tev ir un ar kādām ādas problēmām esi saskārusies?

Līdz šim esmu lietojusi Vichi kosmētiku sejas mitrināšanai un kopšanai.  Man ir kombinēts ādas tips. Līdz šim esmu cīnījusies ar dehidrētu sejas ādu, pinnēm zoda apvidū un uz pieres.

2.     Lieto BIODERMA intensīvi mitrinošs serums jutīgai ādai HYDRABIO savai sejas ādai un novēro efektus! Kā patīk līdzekļa sastāvs, smarža, struktūra? Vai ir viegli lietot un uzklāt? Kāda kļūst sejas āda pēc lietošanas? Vai pamanīji izmaiņas - kādas?

Lietojot Bioderma serumu esmu pamanījusi, ka sejas āda izskatās mirdzošāka . Sastāvs, manuprāt, ir labs, jo nav izteiktas smaržas, labi iesūcas sejas ādā un padara to veselīgāku. Viegli klājas, ļoti labi mitrina ādu .

3.     Vai ieteiktu šo līdzekli citām māmiņām? Kāpēc?

Noteikti ieteiktu šo līdzekli arī citām māmiņām, jo rezultātus var pamanīt jau pēc pirmajām uzklāšanas reizēm.

 

Kā ceturtais testēšanas produkts uz mazuļa ādas bija DERMEDIC nomierinošs mitrinošs krēms EMOLIENT LINUM BABY

1.     Lūdzu apraksti sava bērna ādas stāvokli līdz šim. Vai ir bijušas problēmas ar sausu ādu? Kā esat tās risinājuši līdz šim? Kādu kosmētiku esat lietojuši?

Bērnam ik pa laikam uzmetas sausi pleķi uz kājām, kā arī pati āda uz kājām, rokām un vaigiem ir sausa. Līdz šim esmu lietojusi Bioderma Atoderm balzāmu un Bepanthen krēmu.

2.     Lietojiet DERMEDIC EMOLIENT LINUM BABY un apraksti, kādus lietošanas efektus novērojat? Vai uzlabojas ādas stāvoklis? Cik viegli un ērti ir lietot šo līdzekli? Kā patīk līdzekļa smarža un struktūra? Kādus vēl efektus pamanīji lietošanas laikā?

Lietojot šo līdzekli, bērna āda kļuva maigāka, bet, manuprāt, smarža ir pārāk izteikta priekš maza bērna  ādas un, uzklājot to, āda kļūst eļļaina, līdzeklis ādā iesūcas lēnām.

3.     Vai ieteiktu šo līdzekli citām māmiņām? Kāpēc?

Es labāk ieteiktu citām mammām Bioderma produktus nekā šo līdzekli, jo Bioderma liekas dabiskāks. Šim līdzeklim īsti neiepatikās eļļainā konsistence un smarža.