Produktu testi: Semper aicina māmiņas piedalīties mākslīgā piena maisījuma testēšanas kampaņā!

Produktu testi: Semper aicina māmiņas piedalīties mākslīgā piena maisījuma testēšanas kampaņā!

07. Nov 2016, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mātes piena barības vielu sastāvs ir unikāls un lieliski der ātri augoša zīdaiņa vajadzībām. Tāpēc mātes piens kļuva par dabīgu modeli, izstrādājot mākslīgos barošanas maisījumus. Gan pēc sastāva, gan pēc iedarbības „BabySemp” ir ļoti līdzīgs mātes pienam.

-        Smadzeņu un imunitātes attīstība

Jaunajā „BabySemp” mākslīgā piena maisījumā lielākā augu tauku daļa ir aizstāta ar piena taukiem. Turklāt maisījums ir papildināts ar piena tauku lodīšu membrānām (MFGM angļu val. – Milk fat globule membrane), kas ir īpaši svarīgas pareizai smadzeņu un imunitātes attīstībai. MFGM ir dažas vielas, kas dabiski ir mātes pienā (piem., fosfolipīdi, gangliozīdi, glikoproteīni un holesterīns).

-        Normāla augšana, ierobežoti lietojot olbaltumvielas

„BabySemp” ir radīts, lai zīdainis augtu, lietojot arī ierobežotu olbaltumvielu daudzumu. Iespējams mazāks olbaltumvielu daudzums, jo produkts ir pildīts ar alfa laktalbumīnu.

Olbaltumvielu daudzums atbilst Eiropas Pārtikas nekaitīguma iestādes (EFSA) ieteikumiem. 

-        Sabalansēta zarnu trakta darbība

Lielākā daļa enerģijas barības vielu, kas atrodas mātes pienā, ir ogļhidrāti – laktoze, t. i., piena cukuri. Jaunajā „BabySemp” sastāvā ir tikai viens ogļhidrātu avots – laktoze. Laktoze pozitīvi ietekmē zarnu trakta fizioloģiju un mīkstina vēdera izeju 

Baby Semp 1,2,3  – mākslīgais piena maisījums zīdaiņiem no dzimšanas. 

Lieto papildu ēdināšanai saskaņā ar ārsta rekomendācijām gadījumos, kad barošana ar krūti ir nepietiekama vai nav iespējama. Tas sabalansētā un, zīdaiņu vajadzībām, adekvātā daudzumā satur visus vitamīnus, makro un mikroelementus, minerālsāļus. Maisījums ir bagātināts ar nepiesātinātām taukskābēm (DHA omega – 3, ARA omega - 6, GOS). Ērts un necaurlaidīgs iepakojums „Smart Pack“: vienkāršiatvērt-aizvērt, ērta maisījuma paņemšana un iebēršana, droša glabāšana.

Svarīga norāde: Mātes piens ir vislabākais uzturs mazulim. Zīdīšana ar krūti ir ideāla Jūsu mazulim, un mātes piens ir vislabākais zīdaiņa uzturs, kas pasargā viņu no veselības traucējumiem. Lēmumu uzsākt papildus ēdināšanu (arī par jebkādiem izņēmumiem saistībā ar uzturu līdz 6 mēnešu vecumam) vajadzētu pieņemt, pamatojoties tikai uz tādu neatkarīgu personu atzinumu, kam ir kvalifikācija medicīnā, uzturzinībās vai farmācijā, vai uz tādu speciālistu atzinumu, kas ir atbildīgi par mātes un bērna aprūpi.

Piesakies testiem, rakstot uz ina@maminuklubs.lv, norādot BĒRNU VECUMU, ADRESI AR PASTA INDEKSU, TĀLRUNI UN VĀRDU, UZVĀRDU!

Mēs sazināsimies personīgi ar ikvienu, ko izvēlēsimies testam izlozes kārtībā! 

SVARĪGI- PRODUKTUS saņemsi pa pastu!

Atceries: piesakoties produktu testam, tu apņemies tuvāko 2 nedēļu laikā iesūtīt savu blogu ar atsauksmi par produktu. Blogā pastāsti, kas produktā patika, ko tajā novērtēji visvairāk. Priecāsimies arī par fotogrāfijām!

Kā iesūtīt atsauksmi?

- Spied podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"

- Izvēlies rubriku Sieviešu Klubs un tagu - "Produktu-testi"

- Kad viss izdarīts, spied SAGLABĀT, un stāsts pēc dažām minūtēm nokļūs portālā