Princesīte izvēlas Uriage

Princesīte izvēlas Uriage

15. Sep 2019, 21:31 Madaras mamma Madaras mamma

Katra mamma vēlas savam mazulim sniegt pašu, pašu labāko, kvalitatīvako. Tā arī es jau gandrīz pusotru gadu svaidos pa dažādo zīdaiņu un bērnu matu kopšanas kosmētikas klāstu, lai atrastu labāko savai meitiņai Madariņai, jo liktenis mums piespēlējis bezgala burvīgu dāmīti, kurai matu kopšana bijusi aktuāla kopš dzimšanas. Atzīšos, ka grūtniecības laikā, apmeklējos savu ginekoloģi, kura ultrasonogrāfijas laikā teica, ka mazajai “ir tāds matu kušķītis uz galvas”, pat prātā nenāca, ka brīdī, kad man uzliks šo pasaules lielāko dārgumu uz punča, uz šī brīnuma galvas kuplos tāda galvas rota. 

 

Ko es meklēju Madariņas matiem? Bez visiem tiem labumiem, kuriem IR JĀBŪT bērnu šampūnos (sastāvs, nekož acīs utt.), mums vajag šampūnu pēc kura matiņi ir izķemmējami! Līdz šim lietotie šampūni šo funkciju nepildīja vai pildīja vāji, tāpēc bija jālieto papildus līdzekļi, lai matiņi neķertos, kas mani neiepriecināja, jo es tomēr esmu par to, ka tik mazā vecumā (Madariņa ir 1 gads un 5 mēneši) kosmētisko līdzekļu pārbagātība neko labu nedod. 

Un te nu ir mans lielais prieks! Uriage šampūns. Teikšu atklāti, ka piesakoties testēt ši produktu, necerēju uz ko spožu, jo bija radies iespaids, ka “bērniem ar matiem nekas labs nav izgudrots”. Bet, rau! Nekā! Izmazgājām matiņus, ļoti viegli izķemmējām un pats, pats labākais ir tas, ka arī nākošajās divās-trijās dienās matiņi Madariņai bija viegli izķemmējami un zīdaini. 

Paldies, Māmiņu klubam un Uriage, par to, ka Madariņas mati turpmāk būs zīdaini, maigi un viegli ķemmējami! No visas sirds iesakam!