Pirmā īstā krīze - pusotrgadnieks

Pirmā īstā krīze - pusotrgadnieks

13. Mar 2018, 15:39 mmammamm mmammamm

 

Ja vēl pirms pāris mēnešiem man apkārt skandalējās , ka tas tak ir traki , bērns pārbauda manas robežas ! Skatās acīs un speciāli saspiež sulas vai piena paciņu ! Sit mantas , krīt gar zemi ! 

 

Nē ,mammas ,piedodiet atvainojiet ,es jums nenoticētu , mans bērns tak ir audzināts , nekad tā neatļautos darīt ,un Tu nopeitni , viņš sit tētim ,sunim ,arī Tev ? Nu gan viela pārdomām ! Varbūt viņa ne tā audzina savu bērnu , jo man tā nenotiks !

 

Hā Hā hā!! Jau nedēļu man pa māju skraida identisks velniņš ! Izdari tik ko ne pa prātam , mazā balstiņa pacelsies , rokas un kājas pa gaisu ! Ko Tu te iedomājies mammu! Būs tā kā teikšu es ,ja nē... Tu redzēsi manu īsto es !!

 

Un tad sajutos kā muļķe ,kā es varu kādu nosodīt , par kaut ko ! Redzi ,pašai gadās un kā vēl ! 

 

Esmu izlasījusi internetu krustu , šķērsu , jā tas ir nenormāli ,atbilstoši vecumam , bet ko darīt ?! Ignorēt , runāt ,stāstīt ka tā nevar ? Viņš manī nepavisam neklausās ! Un vai tas ir pārejoši , vai tagad mans bērns tāds būs , mazs ego ,kurš izrīkoties ar mammu un tēti pēc sirds patikas . 

 

Mammas, ir pārejoši ? Vēlos dzirdēt jūsu pieredzi !

Brīve Brīve 14. Mar 2018, 09:24

Man ir 3mazi bērni, jā, viņi spēlējas arī, bet mums arī ir krīzes, kā no vienas ārā tā nākamjā iekšā. Izteiktākā tagad ir vidējai 3gadniecei, kura nenokā (gan jau viņai ir iemesls) var uztaisīt milzīgu traci. Jā, ar katru nākamo bērnu to uztveru mierīgāk, kā arī esmu pielāgojusies, zinu kā reaģēt. Ko varu ieteikt? Ļaut viņam sajusties lielam, pašam izvēlēties piem.krekliņu (no 2iem) vai bļodiņu no kuras ēst, ko ēst, uz kuru pusi doties ārā, tā teikt, kur vien var, lai viņš nosaka (bet lai izvēle ir no 2variantiem) situāciju, bet kur nevar (lietas,kas apdrod vai ir ārpus normām) tur vecāki stingri pasaka nedrīkst un viss. Jo vairāk būs lietas, kur viņš nosaka, jo mazāk traki reaģēs uz NEDRĪKST lietām. Jā un viss ir pārejoši.

mmammamm mmammamm 13. Mar 2018, 20:07 mamma88

Jā, patiesi ,izklausās pēc idilles , bērni savā starpā spēlējas , mamma mierīgi malko kafiju , ahh, man jau pietiktu ar vārdiem “tas pāries !” ❤

mamma88 mamma88 13. Mar 2018, 18:41

Ko darit? Neko jau baigi nevar izdarit.Jagaida, kad paaugsies.

mamma88 mamma88 13. Mar 2018, 18:41

Man ar pirmo ari skita krize 1,5, tad 2 utt....lidz gimene uzradas otrs berns, un krizes ka ar roku nonemtas. Var jau but, ka tam pirmajam bernam ta apcubinasana par daudz, var jau but, ka vecaki uz to kaut ka asak reage. Tagad man mazakajam ari tas vecums, kad pec visiem kanoniem skaitas krize. Bet es to neizjutu. Vini abi visu dienu sava starpa nemas, nav laika krizem. Nu gadas nokrist un gridas, papinksket, bet kaut ka to visu nenemu piere. UN es vispar esmu ieverojusi kolidz esmu viena majas ar savu krizes vecuma mazuli, ta es vispar neko nevaru padarit. Stav man vislaik klat, neko izdarit nevaru, neko.