Kalcija deficīts? Piesakies Calcinex testiem!

Kalcija deficīts? Piesakies Calcinex testiem!

09. Jan 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai tavam bērndārzniekam trūkst kalcija? Vai varbūt - tavam sākumskolēnam sāk izkrist zobiņi, gaidot jaunos mutītes iemītniekus? Lieliski, viņam kalcijs noderēs! Bet tas vēl nav viss, Calcinex testam vari pieteikt ne tikai savu bērndārznieku vai sākumskolas bērnu, piesakies arī tu pati, sevišķi, ja esi bērniņa gaidībās!

Testējamais produkts

Calcinex papildina ikdienas uzturu ar kalciju, kas ir nozīmīgs elements dažādu cilvēka organisma funkciju nodrošināšanā – kalcijs piedalās kaulu struktūras veidošanās procesā un palīdz uzturēt veselus un stiprus kaulus un zobus; veicina normālas muskuļu sistēmas funkcijas un nervu impulsu pārvadi organismā. Calcinex sastāvā esošais D3vitamīns veicina kalcija vielmaiņu un uzsūkšanos.

Calcinex košļājamas tabletes ar apelsīna garšu nesatur aspartāmu. Pateicoties augstajai aktīvo vielu koncentrācijai, pietiek tikai ar 1 tableti dienā. Nesatur aspartāmu, glutēnu, krāsvielas, mākslīgus konservantus un cukuru- nebojā zobus. Iepakots blisteros - iespēja aptiekā iegādāties nepilnu iepakojumu. Šāds iepakojums pēc vienas tabletes izņemšanas saglabā sterilitāti, atšķirībā no produktiem iepakotiem pudelītēs.

Pieteikties testam vari:

  • rakstot uz ina@maminuklubs.lv!
  • pieteikumā norādi savu vārdu un bērniņa vecumu, kā arī - iemeslu, kāpēc viņam vai tev būtu nepieciešams kalcijs!

20140108083218-67554.jpg

Atceries: piesakoties  testam, tu apņemies 2 nedēļu laikā iesūtīt mums savu atsauksmi par šo produktu! Atsauksmē pastāsti, kas patika šajā produktā, ko tajā novērtēji visvairāk, kādas īpašības pamanīji, kā arī - vai mainījās bērna/tavs veselības stāvoklis! Priecāsimies arī par kādu bildīti!

Kā iesūtīt atsauksmi?

1) Dalies personīgajā pieredzē Calcinex lietošanā!

2) Iesūti blogu, caur podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"!

3) Izvēlies sadaļu - Mazulis un tagu Produktu-testi, Vitamīni-minerālvielas-zivju-eļļa-Jūsu-veselībai

4) Spiežam SAGLABĀT un atsauksme ieceļos portālā!

Māmiņu Klubs