Piedalies konkursā un laimē LEGO DUPLO!

Piedalies konkursā un laimē LEGO DUPLO!

30. Mar 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Rotaļāšanās ir tik lieliska! Rotaļājoties bērns var iejusties dažādās lomās, izdzīvot dažādas situācijas un uzbūvēt savu fantāzijas pasauli! Jā, rotaļāšanās patiesi atraisa bērna radošumu un paplašina skatījumu uz pasauli, vienlaikus palīdzot apgūt jaunas prasmes, kas būs noderīgas visā turpmākajā dzīvē.

Māmiņu Klubs sadarbībā ar LEGO® DUPLO® aicina piedalīties konkursā un laimēt lielisku balvu, lai rotaļas bērnam būtu vēl interesantākas un daudzveidīgākas!

Noteikti esi novērojusi, ka ir atsevišķas situācijas, kuras rotaļu laikā bērns izspēlē biežāk, iespējams, ir lomas, kurās rotaļāšanās laikā Tavs bērns mēdz iejusties biežāk nekā citās. Pastāsti par to mums!

Nāc uz Māmiņu Kluba Facebook lapu un komentāros pie konkursa ieraksta pastāsti:

  • kādas situācijas un lomas bērns rotaļāšanās laikā izspēlē visbiežāk?

PIEVIENO SAVU ATBILDI ŠEIT

Starp visām pievienotajām atbildēm 1.aprīlī izvēlēsimies vienu, kuras autoram dāvināsim

LEGO® DUPLO® “Mans pirmais” komplektu "Dzīvnieku vilciens" (10955)

Visiem bērniem patīk dzīvnieki, vai ne? Piedāvā mazulim lielisku veidu, kā iepazīt dzīvnieku pasauli ar LEGO® DUPLO® “Mans pirmais” komplektu "Dzīvnieku vilciens" (10955).

Velkama rotaļu dzīvnieku rotaļlieta. Mazajiem dzīvnieku mīļotājiem vienmēr būs daudz darāmā kopā ar ziloni, tīģeri, žirafi un pandu. Bērni var būvēt un pārbūvēt, salikt vagonus vienu aiz otra un uzlikt uz tiem dzīvniekus vai arī noņemt dzīvniekus no vilcieniņa un salikt tos vienu uz otra. Tādējādi bērni attīsta sīkās motorikas iemaņas un var atklāt maģisku lomu spēļu pasauli. Spēlēšanos ar šo rotaļīgo un izglītojošo rotaļlietu vēl jaukāku padara jaunās funkcijas, piemēram, elastīgais žirafes kakls. Bet būvēšanas kartītes, kurās modeļi parādīti reālajā lielumā, sniedz iespēju būvēšanas procesā novietot klucīšus uz attēla. Lai jautrība būtu vēl lielāka, bērni vilcieniņu var savienot ar citām DUPLO rotaļlietām uz riteņiem.