Philips Avents salmiņkrūze jeb “Kur ir dinozauriņš?”

Philips Avents salmiņkrūze jeb “Kur ir dinozauriņš?”

25. Apr 2019, 15:20 Madaras mamma Madaras mamma

Cilvēka organisms sastāv no liela daudzuma ūdens, precīzāk aptuveni 70% cilvēka ķermeņa sastāv tieši no ūdens, kas ir vitāli nepieciešams katra cilvēka organisma attīstībai un funkcionēšanai. Līdz ar to ūdens uzņemšana ikdienā ir ļoti svarīga. 

 

Līdz sešu mēnešu vecumam Madariņa tika ekskluzīvi barota tikai ar krūti, ūdeni es viņai nedevu, jo kā zināms mātes piens satur 80-90% ūdens. Līdz ar to atsevišķi dot ūdeni neuzskatīju par nepieciešamu. Sasniedzot sešu mēnešu vecumu, Madariņa sāka ēst dārzeņu biezeņus, krūts ēšana samazinājās. Bija nepieciešams Madariņai iedraudzēties ar ūdeni. Tagad Madariņa ir jau sasniegusi gada vecumu. Philips Avent salmiņkrūzes mums jau ir trīs! Kāpēc? Jo tā man pašai ir  ērtāk! Divas pudeles ir ūdenim, bet trešā-smūtijiem. Ūdens vienmēr pa rokai. Ļoti patīk, ka Madariņa iemācījusies sūkt ar salmiņu, kas ūdens dzeršanu padarījis mazāk šmulīgu! Ērti lietot arī ārpus mājas, jo dinozauriņa vāciņš ar vienu roku uzmaucams virsū salmiņam. Dizains ērts un parocīgs. Kopšana ir elementāra. Salmiņkrūze ir viegli izjaucama, visas detaļas ērti nomazgājamas un saliekamas atpakaļ. 

Kad mājās meklējam Philips Avent salmiņkrūzi, kura nereti ieklīst Madariņas mantu kastē, bumbu baseinā vai leļļu ratos, jo bebis taču arī grib padzerties, mēs ar vīru prasām, kur ir dinozauriņš? 

 

Paldies, Philips Avent un Māmiņu klubam par iespēju iepazīt šo salmiņkrūzi, atrast Madariņas labāko sabiedroto ūdens un smūtiju dzeršanai! Iesakam arī citiem šo salmiņkrūzi!