Paldies, ka ļāvāt nogaršot saviem bērniem Мӧller's  zivju eļļu!

Paldies, ka ļāvāt nogaršot saviem bērniem Мӧller's zivju eļļu!

06. Jun 2013, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aprīlī portālā "Māmiņu klubs" bija iespēja pieteikties un testēt Мӧller's zivju eļļu bērniem zivtiņas formā. Ir pagājis mēnesis, zivju eļļa nogaršota, mammas atsūtījušas mums savas atsauksmes un varam izdarīt secinājumus, balstoties uz jūsu pieredzi!

Secinājumi:

  • Zivju eļļas testam pieteicās 20 mammas. Jāuzsver, ka gandrīz visas mammas jau saviem mazuļiem bija devušas zivju eļļu iepriekš vai arī, ja nebija paguvušas to izdarīt, tad bija saņēmušas rekomendācijas no ārsta to darīt. Jāsecina, ka mammas ar saviem bērniem neeksperimentē un izmanto tikai pārbaudītas vērtības vai vadās pēc ārsta norādījumiem. 
  • Visas mammas bija informētas par zivju eļļas labajām īpašībām. Zināja arī par to, ka zivju eļļa satur omega-3 nepiesātinātās taukskābes, ko organisms pats nespēj izstrādāt, tāpēc tās jāuzņem papildus ar uzturu. Omega-3 taukskābes ir svarīgas nervu šūnu, acs tīklenes, sirds un smadzeņu pilnvērtīgai attīstībai. Pētījumi liecina, ka cilvēkiem, kas bērnībā lietojuši zivju eļļu, ir labāka atmiņa, labākas izrunas spējas, retāk ir uzmanības deficīta sindroms un dažādas hiperaktivitātes izpausmes.
  • Tikai viena no mammām atzinās, ka viņai pašai negaršo zivju eļļa, jo tā asociējas ar viņas bērnībā nogaršoto negaršīgo zivju eļļu. Tomēr arī tas nemazina vēlmi pārbaudīt zivju eļļas labvēlīgo ietekmi uz cilvēka imunitāti un veselību. Mūsdienās zivju eļļa ir attīrīta un garšo labi.
  • Mammu galvenā vēlēšanās, piesakoties testam, bija ļaut bērnam nogaršot zivju eļļu citādākā - želejas zivtiņas formā, uzlabot bērnu imunitāti, koncentrēšanās spējas un mazināt nervozitāti, kā arī papildus sniegt D vitamīnu. Zivju eļļas sastāvā ir vitamīns D3 dabīgā veidā, un šis vitamīns ir nepieciešams kaulu audu pareizai attīstībai, tas piedalās arī zobu veidošanās procesā, veido stipru imūnsistēmu.
  • Lielākā daļa testā pieteikto bērnu bija uzsākuši savas ikdienas pavadīšanu bērnu dārzā un saskārušies ar biežu slimošanu. Jāsaka, ka zivju eļļu būtu ieteicams lietot visa gada garumā, taču situācijās, kas saistītas ar stresu, atrašanos vidē, kur ir iespēja viegli inficēties ar vīrusiem, zivju eļļa būtu īpaši labs palīgs imūnsistēmai.

Uzlabojumi pēc želejas zivtiņu nogaršošanas:

  • Gandrīz visas mammas atzina, ka manījušas bērna imūnsistēmas uzlabošanos - gan tādā veidā, ka iesnas, kuras parasti pārauga nopietnā saslimšanā, mazinājās un pārgāja pavisam, gan arī pamanīja, ka kopš zivju eļļas lietošanas, vismaz mēnesi, bērni nebija slimojuši vispār.
  • Vēl ar prieku varam paziņot, ka simtprocentīgi visas mammas atzīmēja, ka zivju eļļas zivtiņu  iepazīšana nesagādāja nekādas grūtības un bērniem tās ļoti patika.
  • Bērniem patika gan iepakojums, gan zivtiņu forma, gan garša.
  • Jāatzīst, ka šoreiz jānotic produkta reklāmas sauklim - Bīstami garšīgs! Lai gan tam ir arī sava bēdīgā puse, jo mazuļiem tā zivtiņas iegaršojās, ka bija jaapbēdina tie mazuļi, kuri gribēja pat piecas zivtiņas dienā, jo tomēr jāievēro zivju eļļus uzņemšanas nosacījumi, tātad -  tikai 2 zivtiņas dienā! 

Ko uzzinājām par želejas zivtiņu sastāvu?

  • Mammas novērtēja ērto iepakojumu, jo nav jāmeklē ne karote, ne kādi citi palīglīdzekļi,  kā atzina kāda mamma, ja mājā katra minūte dārga, tad laiks netiek velti tērēts! Taču mammas ir arī ļoti vērīgas un bija pamanījušas, ka Möller’s zivju eļļas kapsulas satur saldinatāju un krāsvielas. Lai noskaidrotu to izcelsmi un to, vai šīs sastāvdaļas nav kaitīgas, meklējām atbildes pie Möller’s pārstāvjiem Latvijā SIA "Axellus". Un no produktu speciālistes Brigitas Sausnītes saņēmām izsmeļošu atbildi, kas ļāva saprast, ka Möller’s Junior satur divus saldinātājus: ksilitolu un sorbitolu.

Ksilīts jeb ksilitols - Dabīgs saldinātājs, saukts arī par bērza cukuru. Dabīgā kosmētikā to lieto mutes dobuma higiēnā - skalošanas līdzekļos, zobu pastās, želejās un pulveros. Tas aizkavē kariesa rašanos, mazina aplikumu, paradontozi un citas mutes dobuma problēmas.

Sorbitols - plaši izmantots saldinātājs košļājamajās gumijās un saldumos. Tas ir drošs, to izmanto uztura saldināšanai, it īpaši cukura diabēta slimniekiem. Dabā mazā daudzumā tas ir sastopams pīlādžos, ābolos un plūmēs.

Krāsviela, ko satur Möller’s Junior, arī ir dabīga - tas ir paprikas ekstrakts, kā arī tā saistviela ir akāciju sveķi.


Tātad - Möller’s Junior ir tiešām labs, pārbaudīts produkts, ko Māmiņu Klubs iesaka izmēģināt ikvienam bērnam!

Paldies Jums, mīļās māmiņas, par to, ka iesaistījāt savus bērnus testos, kā arī - pastāstījāt par šo testu norisi savās mājās, daloties iespaidos atsauksmu formā!

Māmiņu Klubs

Garšīgās Möller’s želejas zivtiņas- pilnvērtīgai bērna attīstībai

20130405160759-94524.jpg

Möller’s Junior- košļājamās želejas zivtiņas ar augļu garšu? Izrādās, ka arī tāda var būt zivju eļļa!

Košļājamas želejas zivtiņas ar augļu garšu? Tās satur zivju izcelsmes dabīgas omega-3 nepiesātinātās taukskābes un D3 vitamīnu. Abas šīs vērtīgās vielas ir nepieciešamas cilvēka organismam, it sevišķi bērnam. Möller's Junior esošās dabīgās omega-3 nepiesātinātās taukskābes  ir  svarīgas nervu šūnu, redzes, sirds un smadzeņu pilnvērtīgai funkcijai.* D3 vitamīns vajadzīgs kaulu audu pareizai attīstībai, tas piedalās zobu veidošanās procesā, veicina normālu imūnsistēmas darbību. Möller's Junior ir augstākās kvalitātes produkts, kura ražošanā izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Jūsu mazajiem patiešām patiks šīs garšīgās želejas zivtiņas.