Nežēlojies, ja piekrīti precēties ar kādu no šīm horoskopa zīmēm!

Nežēlojies, ja piekrīti precēties ar kādu no šīm horoskopa zīmēm!

30. Apr 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Foto – Pixabay.com

Dažu vīriešu raksturs un uzvedība pēc kāzām var mainīties. Astroloģe Ludmila Bulgakova uzskaitījusi zodiaka zīmes, kurās dzimušie vīrieši nemainās – viņi attiecībās vienmēr būs un paliks sarežģītas personības.

Dvīņi (22.05. – 21.06.)

Ļoti bieži sievietes, kuras precas ar Dvīņiem, sūdzas, ka nevar justies kā aiz akmens mūra. Kā skaidro speciāliste, tas var būt tāpēc, ka Dvīņu garastāvoklis un dzīves prioritātes mainās gandrīz katru dienu.

Ar Dvīni kā partneri grūti rēķināties, jo vienu dienu viņš var izrādīt izteikti vīrišķīgas rakstura iezīmes, bet jau nākamajā – pilnīgi pretējas.

Skorpions (24.10. – 22.11.)

Skorpioni ir smagas enerģētikas īpašnieki. Skorpioni bieži saka, ka viņiem ir grūti elpot. Viņi ir apsēsti ar savu otro pusīti un pārliecināti, ka visam jābūt tā, kā viņi teiks.

Diemžēl tas bieži izraisa diskomfortu otrajai pusītei un izraisa lielāko daļu strīdu laulībā.

Strēlnieks (23.11. – 21.12.)

Apburošie un pievilcīgie Strēlnieki laulībā var būt neuzticami tāpēc, ka tie ir poligāmi. Strēlnieku sievas bieži vien ir greizsirdīgas un neuzticas viņiem, un tam tiešām var būt iemesli. Ja esi precējusies ar Strēlnieku, tev būs grūti izjust stabilitāti un mieru.

LASI ARĪ ŠOS HOROSKOPUS!