Natālija: mēs notestējām Tommee Tippee produkciju

Natālija: mēs notestējām Tommee Tippee produkciju

19. Sep 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Labdien visiem!

Mums ar dēliņu bija tā iespēja izmēģināt Tommee Tippee lacīti.

 20160913120813-62696.jpg

20160913120828-22220.jpg

Testēšanas maisiņā bija arī ēdienu uzglabāšanas trauciņi, kas tur nokļuva kļūdas pēc, jo to vietā bija jābūt bļodiņām ar karotīti un vāciņu :(

    20160913120901-57451.jpg

 

Trauciņi izgatavoti no ekoloģiski tīriem un drošiem materiāliem, kas nesatur bisfenolu A. Vāciņus var ērti aiztaisīt un tie labi pieguļ trauciņam. Trauciņu apakša ir no silikona, tā neslīd. Ērti uzglabāt ledusskapī vai saldētavā.

Trauciņa apjoms nav liels - aptuveni 70ml, attiecīgi tas ir ērts piebarojuma ieviešanas sākumā, kad bērniņam ir 4-6 mēneši (manam bērnam apetīte ir laba, un 1 trauciņa apjoms viņam gandrīz 10 mēnešos ir jau par mazu). Aprakstā teikts, ka trauciņos ērti var saldēt mājās gatavotus biezeņus (es neko nesaldēju, labāk gatavot svaigu). Manuprāt, trauciņi var noderēt gan bērniem, kas tiek ēdināti ar mākslīgo pienu, gan arī tiem, kas ēd krūti vai pat ēd jaukti. Piemēram, var iebērt vienas ēdienreizes maisījuma devu trauciņā un paņemt to līdzi kopā ar siltu ūdeni termosā, kas būtu ērti naktī vai ceļojumā. Es tieši tā arī plānoju izmantot savus trauciņus, tikai maisījuma vietā bēršu bērnu putriņas, kas ir ātri pagatavojamas, un tās ņemšu līdzi, dodoties ceļā.

Tagad pastāstīšu par silikona lacīti Tommee Tippee ROLL N GO.

Vēl pirms bērnu dzimšanas es skatījos tādas lacītes, tikai no plasmasas. Tās ir samērā neērtas, cietas.

Es vienmēr esmu lietojusi auduma lacītes ar plēvīti. Bet tās jāmazgā pēc katras ēdienreizes, un galvenais mīnuss - pēc vairākām mazgāšanas reizēm, auduma lacītes jau zaudē savu sākotnējo skatu.

Pēc pārbaudes varu teikt, ka Tommee Tippee lacīte izrādījās ļoti ērta. Tā darināta no blīva, kvalitatīva silikona. Tā ir patīkama taustei. Tās aizdari var regulēt.

Tas, ka lacīte ir mīksta, ļauj bērnam brīvi justies pie galda, un tā lieliski pilda savas funkcijas: viss, kas nenokļūst mutē, iekrīt kabatiņā!

 20160913120941-98684.jpg


Lacīti var viegli un labi nomazgāt, un tā uzreiz ir gatava tālākai izmantošanai. Vienīgais, kas nebija ērti mums - lacīte mums bija mazliet par platu, laikam vairāk domāta apaļākiem bērniem, ar apaļākiem vaidziņiem. Mūsu gadījumā, pat noregulējot aizdari līdz minimumam, paliek vēl zem kakla daudz vietiņas. Tā, ka pavisam no auduma lacītēm mums neizdevās atteikties. Vilku vispirms auduma lacīti un pa virsu Tommee Tippee lacīti.

Un vēl šādu lacīti ir ērti paņemt līdzi ceļā, jo to var sarullēt, un sarullēta Tommee Tippee lacīte aizņem maz vietas.

Es iesaku arī citiem Tommee Tippee ROLL N GO lacīti. Mēs ar dēlu esam ļoti apmierināti.

Paldies Māmiņu Klubam par iespēju testēt Tommee Tippee produktus!

nataliska (maminklub.lv)