Mans bērns uzņem vitamīnus

Mans bērns uzņem vitamīnus

12. Jun 2013, 18:01 Saulite21 Saulite21

Sveikas! 

Pastāstīšu kā manam dēlam garšo zivju eļļa? Cik ilgi jau ēdam un ko jau darām vai arī tās ir tikai manas iedomas!Un kāpēc vispār es viņu viņam dodu?

Esmu jau rakstījusi ka manam dēlam garšo zivju eļļu. Viņam tā garšo ka prasa vēl reizēm liekas ka var dot viņam 3reizes dienā, viņš neiebilstu:). Sākumā kreņķējos kā būs vai ēdīs, jo cik zināms daudziem negaršo un neēd. Mēs zivju eļļu viņam dodam 1reizi dienā no rīta, kad paēdis brokastis.
Ēdam viņu jau mēs 2nedēļas.
Es nezinu vai man tikai liekas tas ka tas dēļ zivju eļļas, varbūt tā ir paātrinājusi viņa attīstību, vai arī tikai kaut kā palīdzēja.
Pirmās sākām lietot Emīls nemācēja ne kāpt gultā, pat riktīgi nemācēja izkāpt, tagad māk. Ir iemācījies vairāk pļāpāt, ir pa reizei iespējams izdzirdēt varbūt kādu citu burtu ar ne tikai ū. Ir kļuvis aktīvāks. Ir sācis likt vienu trauku otrā. Jau sācis skriet. Kāpēc es viņam sāku dot? Es sāku dot, jo gribēju, lai bērns saņem vitamīnus, runā ka tas esot labi smadzenītēm, un tāpēc, lai Emīls zina ka tas arī ir ēdams! :) Un ceru ka tas palīdzēs viņa Imunitātei.

Priecīgu un veselīgu turpmāko dienu (F)
Saulīte21.