Manam bērnam garšo zivju eļļa

29. May 2013, 10:14 Saulite21 Saulite21

Sveikas mammas!

Pāris mēnešus atpakaļ rajstīju un jautāju pa zijvu eļļu, lai bērnam varētu iedot vitamīnus, jo esot veselīgi. Ja nemaldos tas pat bija mans pirmais raksts vispār māmiņu klubā :).

 Pieredzes bija maz uzrakstītas, bet tas mani neapturēja no domas ka vajag bērnam zivju eļļu. Tad nu es tagad esmu nopirkusi, bet tikai kapsulās, jo tagad izdomāju ka jāpamēģina vai vispār ēd un vai alerģija nav.

Tātad iznākums ir tāds ka lietojams jau trīs dienas, 2reiz dienā tas ir no rīta un vakarā. Bērns ēd ar gardu muti ārā nespļauj.Pat nesaviebjās. Vīrs teica būtu vismaz saviebies kaut drusciņ, bet viņš nekā :D.

Un tagad mamma var būt ļoti laimīga ka mazais ēd vitamīnus :).Buču iedot netraucē, lai ar smarža pēc eļļas ir bišk briesmīga:D

Lietojam HERBIUM Omega 3 500mg. Mums ir 1gads un mēnesis.

Garšīgās Möller’s želejas zivtiņas- pilnvērtīgai bērna attīstībai

20130405160759-94524.jpg

Möller’s Junior- košļājamās želejas zivtiņas ar augļu garšu? Izrādās, ka arī tāda var būt zivju eļļa!

Košļājamas želejas zivtiņas ar augļu garšu? Tās satur zivju izcelsmes dabīgas omega-3 nepiesātinātās taukskābes un D3 vitamīnu. Abas šīs vērtīgās vielas ir nepieciešamas cilvēka organismam, it sevišķi bērnam. Möller's Junior esošās dabīgās omega-3 nepiesātinātās taukskābes  ir  svarīgas nervu šūnu, redzes, sirds un smadzeņu pilnvērtīgai funkcijai.* D3 vitamīns vajadzīgs kaulu audu pareizai attīstībai, tas piedalās zobu veidošanās procesā, veicina normālu imūnsistēmas darbību. Möller's Junior ir augstākās kvalitātes produkts, kura ražošanā izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Jūsu mazajiem patiešām patiks šīs garšīgās želejas zivtiņas.

Paldies visiem, kas pieteicās testēšanai

Aicinājām pieteikties māmiņas, kuru mazuļi ir sasnieguši jau 3 gadu vecumu un viņas saņēma Mollers zivju eļļu vienam mēnesim.

Māmiņu Kluba redakcija izvēlējās 10 testētājus un tagad gaidīsim jūsu atsauksmes!

Atceries: piesakoties produktu testam, tu apņemies 2 nedēļu laikā no produkta saņemšanas, iesūtīt mums atsauksmi par savu testējamo produktu!

Māmiņu Klubs

Saulite21 Saulite21 29. May 2013, 13:10

Māmiņu klubs- mēs nedzeram tās zivtiņas!Bet uzrakstīsim atsauksmes par tam kuras lietojam😀

Saulite21 Saulite21 29. May 2013, 10:16

gribēju paprasīt kā jums ir vitamīnu lietošanu vai kaut ko dodat?