Māmiņu Kluba māmiņas testē Rasēnu!

Māmiņu Kluba māmiņas testē Rasēnu!

07. Nov 2013, 14:11 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Noslēdzies tests, kurā Māmiņu kluba ģimenes testēja jauno piena dzērienu Rasēns.

Produktu bija daudz un testētāju tāpat, tāpēc kompānija - raibu raibā. Daži mazuļi piena produktus baudīja pirmo reizi, jo līdz šim bija iztikuši ar mammas pienu. Produktu testēja gan bērni, kuri pienu saņem un labprāt bauda bērnudārzā, gan tie, kuriem tas nav ikdienas ēdienkartē. Rasēnu izmēģināja ne tikai bērni, bet arī mammas un tēti, omītes un opīši.

Vienmēr, kad Māmiņu klubā testējam produktus, kas saistīti ar mūsu garšas kārpiņām, īstas vienprātības nav.Tāpēc to nemaz nepieminēsim, jo kas vienam par saldu, otram par rūgtu.Kā rakstīja viena no tetstētājām - katram savs Rasēns.

20131107121142-47000.jpg

Bet šoreiz visi bija ļoti vienisprātis – gan par jauko iepakojumu ar dažādajiem zīmējumiem katrai garšai un ērto lietojumu, bet galvenais - par lielisko sastāvu. Visas mammas novērtēja, ka produkts nav par saldu. Tas ir gan labs našķis, kas var noderēt kā balva par kādu labu darbu, piemēram, nākšanu ar kājām no bērnu dārza, gan slāpes veldzējošs padzēriens, ar ko var lieliski aizstāt arī kādu našķēšanos starp ēdienreizēm. Produkts nesatur krāsvielas, saldinātājus un konservantus. Tā ilgais glabāšanas laiks ir panākts, pienu speciāli termiski apstrādājot sevišķi augstā temperatūrā un pateicoties hermētiskajam iepakojumam.

Piena dzērienam Rasēns pievienoti A, B6, B12 un D vitamīni.

20131107121056-62966.jpg

Mammas novērtēja, ka Rasēns ir ļoti noderīgs, dodoties ceļojumā vai izbraucienā, ka to var dot gan no rīta pie brokastīm pirms došanās uz bērnudārzu, gan kā saldu padzērienu pirms nakts miedziņa. Domāju, ka lielisks ir ērtais iepakojums, kas ļauj produktu glabāt neattaisītu istabas temperatūrā un dzert bez sildīšanas. Jo, manuprāt, tā parasti ir viena no problēmām:  piens jāglabā ledusskapī, pirms dzeršanas nedaudz jāpasilda,bet trāpīt īsto temperatūru nav viegli. Mitroviļņu krāsnī sildīts piens varbūt nav īsti veselīgs, tādēļ Rasēns ir lielisks risinājums. Padzeries, kad vien vēlies!

Ģimenēs, kur vispār nelieto piena produktus un saldumus, šī bija pirmā uzmanīgā iepazīšanās ar pienu. Mammas atrada arī citu lielisku pielietojumu pienam ar dažādajām garšām, gan pagatavojot pudiņu, krēmu, gan citus desertus.

Lai gan, slimojot ar augstu temperatūru, neiesaka lietot piena produktus, brīdī, kad mazulis sāk atveseļoties, ir vajadzīgs šķidrums un enerģija. Kāda no mammām minēja, ka Rasēns palīdzēja atveseļoties viņas mazulim.

Visas mammas bija priecīgas par iespēju degustēt Rasēnu un atzīmēja to kā lielisku produktu, ko iesaka arī citiem. 

Māmiņu klubs saka paldies Rasēnam par gardumiem!

07. Nov 2013, 14:40

Es nopirku savam dēlam notestēt, katrai dienai pa paciņai. Lieki teikt, ka tik ļoti gribējās pamēģināt visas garšas, tai skaitā arī "parasto pienu", ka nākamajai dienai atstāts netika nekas :p