Maģiskais dzimšanas datums no 17 - 20

Maģiskais dzimšanas datums no 17 - 20

29. Aug 2013, 13:53 gucci123 gucci123

Labdien!

Pirms kāda laika sāku aprakstīt maģisko dzimšanas datumu un tā ietekmi uz personību. Saskāros ar to, ka daudziem daudz kas sakrita, bet, protams, bija arī cilvēki, kas teica, ka sakrīt kaut kas tikai daļēji.

Te gribētu teikt, ka tas ir tikai viens no ietekmējošiem faktoriem cilvēka personībā. Bet, kā kā meitenēm bija interese dzirdēt turpinājumu, sastādīju raksturojumu nākošajiem datumiem.

Gribētos dzirdēt to cilvēku viedokli, kas tajos dzimuši.

17. datums: ļoti ambicioza un ar biznesa un finanšu instinktiem apveltīta personība. Priekšrocības: pieeja uzņēmējdarbībai ir oriģināla, radoša un drosmīga. Var būt ļoti neatkarīgs, ar ļoti labām spriest spējām. Ir lielisks vadītājs un organizators. Piemīt talants redzēt kopainu, kas sastāv no atsevišķām detaļām. Var būt ļoti efektīvs un strādāt pie lieliem projektiem. Piemīt liela deva pašpārliecinātības un uz sevi mēdz likt lielas cerības. Piemīt talants stimulēt citus noticēt saviem spēkiem (īpaši šaubu gadījumā). Ir tendence pašapliecināties ar statusu, darba rezultātiem, automašīnu, māju u.tml. Trūkumi: dzīves uzdevums – izvairīties no apsēstības ar saviem spriedumiem, izvairoties deleģēt citiem pilnvaras vai papildus atbildību. Var viegli kļūt par „diktatoru” un radīt citiem sajūtu, ka šis cilvēks ir vienīgais pamatotu lēmumu pieņēmējs un „kuģa kapteinis”. Jāizvairās no valdonības, jāiemācās dalīt sasniegumus ar citiem kolēģiem, līdzcilvēkiem, kas vairos prieku un harmoniju.

18. datums: personība – līderis un efektīvs vadītājs, kas spēj iedvesmot un organizēt citus. Priekšrocības: var būt īpaši talanti politikā, reliģijā, mākslā vai tiesībās. Piemīt radoša izpratne par citiem cilvēkiem. Ir iecietīgs un var apgūt izglītību vairākās jomās. Lai izvēlētos savu dzīves ceļu, šim cilvēkam ir nepieciešama pieredze un saskarsme ar dažādām dzīves jomām (arī smagas kļūdas) un cilvēkiem. Var piedzīvot daudzas pārmaiņas dzīvē (arī galējības). Taču šā cilvēka sapnis ir: uzlabot apstākļus citiem cilvēkiem, sabiedrībai, valstij, pasaulei kopumā. Dzīves piepildījums: veikt kādu uzdevumu, kas dos labumu citiem. Ir tendence nedaudz dramatiski izteikt savas jūtas. Un, ārēji mierīgā un pat nedaudz aristokrātiskā stāja var slēpt neapmierinātību ar dzīvi, vecākiem, kolēģiem, sabiedrību u.c. Dzīvo pēc principa: jo vairāk dod citiem, jo vairāk saņem pretī – morālo un materiālo gandarījumu. Trūkumi: dzīves uzdevums – iemācīties akceptēt un piedot. Mēdz būt atriebīgs, tāpēc jāmācās neturēt ļaunu prātu. Nepieciešams sabalansēt garīgo un fizisko pasauli.

19. datums: noteiktību un neatkarību alkstoša personība. Priekšrocības: mēdz cīnīties par savu pašpietiekamību un neatkarību. Vilšanās sagaida brīdī, kad šī cīņa „nostumj” pie malas citas dzīves sfēras. Jāmācās sadzīvot ar teicienu: neviens cilvēks nav vientuļa sala, bet neliela daļiņa no liela kopuma. Dzīves uzdevums: izprast atšķirību starp sapni par neatkarību un pieņemt savstarpējās atkarības realitāti. Cilvēks ir ļoti ambiciozs un ar lielu tendenci uz panākumu gūšanu. Neskatoties uz lielo pašpārliecinātību, patīk būt iedrošinātam no līdzcilvēku puses. Piemīt nosvērtība un liela apņemšanās pabeigt iesāktos darbus. Cilvēks – pionieris, kas gatavs uzņemties lielu risku, lai piepildītu savas vēlmes. Labprāt gatavs mainīt ierasto vidi un gūt no tā zināmu baudījumu. Trūkumi: izaicinājums – paplašināt perspektīvu attiecībā uz sevi un citiem, apmainīties ar idejām, neizolējot sevi no citiem cilvēkiem, kas var kļūt par sava veida cietumu. Baiļu no vientulības ietekmē var kļūt spītīgs. Ir ekstraverts un gatavs sevi upurēt citu labā. Cilvēks var būt ideālists, taču rūgtumu un noraidošu attieksmi var radīt situācijas, kas ir pretrunā ar šo ideālismu. Piemīt jūtīgums, emocionāli kāpumi un kritumi. Dramatiskās situācijām (nereti paša izprovocētās), vēlas kontrolēt savas emocijas. Pateicoties savai apņēmībai un radošajam potenciālam, var daudz sasniegt.

20. datums: ļoti jūtīga un viegli ietekmējama personība. Priekšrocības: piemīt spējas nojaust un just līdzi līdzcilvēkiem un citiem cilvēkiem pat tad, ja viņi to slēpj. Cilvēks var būt ļoti emocionāls un viegli pakļauties apkārtējās vides ietekmei. Tas rada nepieciešamību attīstīt pašapziņu un stabilitāti. Var īpaši aizkustināt skaistums, harmonija, mīlestība, romantika. Ja cilvēks izrāda kādam simpātijas, priekšnoteikums - vēlme saņemt to pašu pretī. Svarīga ir fiziskā pieķeršanās, apskāvieni, siltums un ģimene, draugi. No dabas jūtas labi kompānijā un nīst vientulību. Labāk jūtas kā „pelēkais kardināls”, nevis vadonis, sniedzot padomus tiem, kas gatavi tos uzklausīt. Nepatīk pārņemt iniciatīvu, dod priekšroku detaļām, kas neaizņem daudz uzmanības. Piemīt pieticība, diplomātija, pieklājība. Ir talants pārliecināt citus, izmantojot „maigus” paņēmienus, lai citi domātu, ka viņi paši to ir paveikuši. Trūkumi: atklāts citu cilvēku jūtu uzplūdiem. Taču, rīkojoties pārdomāti, piemīt spēja saskatīt tikai tik daudz, cik pašam nepieciešams, lai veiksmīgi īstenotu esošās ieceres, darbus. Jāiemācās: nepieciešamības gadījumā skaidri izteikt savu viedokli, un turēties pie iesāktā.

Turpinājusm sekos...Gucci123

P.S. Bilde no interneta dzīlēm.