Mācāmies dzert no mācību krūzītes Tommee Tippee.

Mācāmies dzert no mācību krūzītes Tommee Tippee.

26. Nov 2012, 10:43 mamma27 mamma27

Nu jau divas nedēļas Denīze iemēģina jauno mācību krūzīti no Tommee Tippee. Krūzīte paredzēta bērniņiem no 4-7 mēnešiem, tad nu nodomāju,ka Denīze varētu tādu iemēģināt. Ja Adrians man sāka sešos mēnešos dzert no mācību krūzītes un nekādas citādas pudeles neatzina,tad ar Denīzi ir stipri citādāk. Dāma īsti nesaprata kas ar šo rīku jādara. Mutē lika,jo caur muti iziet viss jaunais kas tiek rokās. Bet sūkt laukā šķidrumu īsti negribēja sākumā.

Denīzei pirmajā dienā krūzīte lieliski noderēja kā zobu asināmais:) zobu gan viņai vēl nav, bet tas gals ir no gumijas un dikti labs kā zobu riņķis. 20121126103653-45852.jpg

 

Tas man šķiet ir viens no plusiem šai pudelītei. Ka nav vienkārš plastmasas gals bet ar gumiju ,lai mazulis var arī pakošļāt un smaganiņas pamasēt.

Otra labā lieta ir tā,ka šķidrums ļoti viegli sūcas ,bet kratot pudeli,nekas ārā nelīst. Tas ir ļoti svarīgi, jo Denīze pudeli groza uz visām pusēm, met zemē, spēlējas un ja tur kaut kas tecētu ārā,tad visa būtu slapja. Tāpēc man ļoti patīk šī pudelīte.

Vēl viens pluss ir tas,ka viegli noturēt rokās pašai mazajai dāmai, ērti roksturīši un  ne visai liels izmērs.

20121126103958-49384.jpg

 

Pēc pāris dienu grozīšanas un košanas Denīze beidzot arī saka izmantot pudelīti lietderīgi. Sākumā iemēģināja dzert tīru ūdentiņu. Bet tā kā papildus šķitdrums īpaši viņai nav nepieciešams,jo galvenā pārtika arī sešos mēnešos ir mans piens,tad nu devu putriņu no pudelītes.

Arī putra tik pat viegli kā ūdens ir izsūcams un dabūjam puncī. Tāpēc vēl jo vairāk man prieks,jo tad nu viņa pati var paturēt un ieēst putriņu,kamēr es pagatavoju ko brālim vai šo to ātri padaru. Ilgi gan viņai pašai nepatīk dzert, prasa lai piepalīdzam,jo vēl īsti nemāk ar to pudeli rīkoties,bet domāju,ka tas jau tikai laika jautājums.