Loving touch - cenai atbilstoša kvalitāte

Loving touch - cenai atbilstoša kvalitāte

04. Jun 2018, 21:34 Ievas_mamma Ievas_mamma

Kārtējo Rimi "Mamutu dienu" laikā uzgāju Loving touch pamperu kasti - 76 gabali par nieka 17 eiro. Pētīju un grozīju ilgi, jo šķita aizdomīgi lēti. Līdz šim bijām lietojuši vien Huggies un Pampers firmas ražojumus, abus atzinām par labiem un pirkām tos, kuriem tobrīd atlaide.

Tā nu sanāca, ka šajā dienā nevienam no iepriekšminētajiem ražojumiem atlaižu nebija. Pārgājusi mājās tukšām rokām, steidzos internetā lasīt atsauksmes. Jo lēti taču, un veiksmīgi ietaupīt gribās vienmēr.

Virtuālā pasaule dalījās divās frontēs - tādos, kas ar kliedzoši lieliem burtiem šos pamperus pasludināja par MĒSLU, un tādos, kuri uzstājīgi un aizrautīgi stāstīja, ka tieši šie esot tie paši labākie, salīdzinājumā ar pārējiem konkurentiem. Kāds komentētājs tā arī rakstīja - katram te savs viedoklis, nopērc vienu paku, sapratīsi. Tā arī nodomāju - nepamēģināšu, neuzzināšu. Devos uz Rimi pēc savas kastes.

Izpakoti, pamperi likās patīkami. Atbilst izmēram, nav pārāk biezi (labi šim laikam, atšķrībā no Huggies, kuri vasarai šķiet mazliet par biezu), materiāls taustei tīkams. Pēc pirmajām pāris dienām sapratu, ka nav nedz alerģijas, nedz noberzumu - tādi šad tad mēdza gadīties ar Pampers ražojumiem. Kādu brīdi jau šķita, ka būšu trāpījusi desmitniekā, jau pārmetu sev iepriekšējo izšķērdību, rēķinot, cik būtu varējusi ietaupīt, nekaunoties pirkt lētākus pamperus.

Laika gaitā acīs iekrita tas, cik smagnējs un piepūties kļūst pampers, kad tiek piepildīts. Vizuāli tas likās pārpildīts, bet novilkts un mazliet paspaidīts izrādījās pustukšs - viena čuriņa, un viss.

Un tad pienāca pirmais rīts, kad Loving touch zaudēja manas simpātijas pavisam un uz visiem laikiem. No rīta pēc pamošanās meitiņai tūlīt izgāja vēders. Tā kā pamperis jau bija pārdzīvojis visu nakti, neko no tā, kas tajā nonāca rīta pusē, tas vairs nenoturēja. Meitas vēdera izeja nonāca visur - uz kājām, uz grīdas, pidžamas. Itin viss bija netīrs.

Ja tobrīd vēl domāju, ka pie vainas bija pampera pilnums, vēlāk izrādījās, ka kļūdos. Turpmāk regulāri pēc lielajām darīšanām mazas piciņas atradās gan uz grīdas, gan uz meitas kājām, rokām, apģērba. Tika sasmērēta gultas veļa, grīda, gultiņas apmalīte, rotaļlietas. Šādas ainas atkārtojās vairākas reizes - šodien bija pēdējā. Un tas notika tad, kad pirms pusstundas biju uzvilkusi sausu pamperi.

Ar šo rakstu vēlējos dalīties, lai tās mammas, kuras vēlas iegādāties šos pamperus, apdomā divreiz. Lai gan tie nav slikti, bērnam ir ērti, izskatās labi, maksā lēti un pat uzsūc visai pieņemami, tie nenoslēdzas gana labi, lai saturētu visu iekšā, turklāt stipri uzpūšas. Pēdējais gan vēl būtu pieņemami.

Nenožēloju, ka nolēmu riskēt - tagad zināšu, kas slēpjas zem šī "Loving touch" nosaukuma, taču turpmāk palikšu uzticīga savām ierastajām izvēlēm.

Minija_ Minija_ 06. Jun 2018, 22:42

Esmu mēģinājusi Loving pamperus. Nav favorīti. Slikti tur mitrumu. Ja vairāk sačurāts, tad bērnam dupsis mitrs, kad noņem pamperu pat.pēc pāris čurām. Tā kā man mazā naktīs daudz mēdz sačurāt, tad šie galīgi nederēja. Arī ikdienā, ja pēc 2 čurām jau jāmaina pamperis, tad nekāds jau ietaupījums nesanāk. Izmēģināti ir arī Huggies, Rema, Pampers. Paliku pie Pampers, labi uzsūc, labi turas vietā, alerģijas nav. Tik nepērku lielveikalos tos poļu ražojumus, tiem traka smarža klāt.

Ievas_mamma Ievas_mamma 06. Jun 2018, 14:00 lauvinja

Paldies par komentāru! 😀 👍

lauvinja lauvinja 06. Jun 2018, 10:03

Mana pieredze, kas nu jau sena, ir tāda, ka katram bērnam labākais var atšķirties. Sajūta, ka daudz kas atkarīgs no bērna figūras un kopleksijas konkrētā brīdī. Vienam no bērniem, kuram vislabāk derēja Huggies vai Mumin (nezinu vai mūsdienās šie somu pamperi vēl ir), bija periodi, kad nācās meklēt aizvietotājus, jo viens izmērs vairs nederēja, nākamais vēl nederēja.

Otra bērna laikā testēju arī maxima pamperus, kas izrādījās ļoti ok, optima gan nepatika.

Un vēl, meklējot ideālos savam bērnam, lieliska bija iespēja iegādāties aptiekā no katras sugas pa dažiem un saprast der vai nē. Vai tāda iespēja ir tagad -nezinu.

Ievas_mamma Ievas_mamma 05. Jun 2018, 22:28 Zaiga77

Meitai vilku 5. izmēru, kas paredzēts no 12 - 18 kg, bet mazulīte sver mazliet virs tiem 12, ne vairāk. 😉 Varbūt tiešām izlaidums nepareizs. Šodien gan viss palika savās vietās, tā ka vienmēr jau tā nav! 😀 Bet tāpat šie pamperi nav un nebūs starp maniem favorītiem. 😉

īgLa īgLa 05. Jun 2018, 12:31

Man Loving ar nepatīk. Esmu mēģinājusi gan ar Robertu,gan tagad ar Ernestu, nu netur tā kā Huggies vai Pampers.

05. Jun 2018, 11:15

Pirmajam bērnam lietojām Loving pamperus- bija viss ok. Pretenziju nebija

mamma88 mamma88 05. Jun 2018, 11:11

Varbut no tada viedokla vini ir slikti, jo nesatur nnn reizes. Censos katrreiz laicigi nomainit pec katras reizes, kad pamanu. Ir pirkts,nav tie labaki,bet ja maka taupibas rezims, var kadu reizi ar vinus panemt.

05. Jun 2018, 10:21

Arī man šķiet, ka raksta autore ir bišķiņ nenotrāpījusi ar izmēriem. Arī Huggies laiž garām. Mums bērns viduklī sāk notievēt (svars aug, garums arī, bet riepiņa mazinās). Tad nu tagad ierastais 6.izmērs ir redzami par lielu. Un jā, nesen arī bija pidžammiņa steidzami jāmazgā pēc Huggies lietošanas.
Loving esam lietojuši. Kā īslaicīgos "pampšus" atzīstu (tie mums ir tādi, kas tiek uzvilkti uz laiku līdz stundai). Ilgāk lietojot parādās individuāla nepanesamība. (Ar citām autiņbiksēm ir krietni trakāk.)
Kopumā uzskatu, ka Loving ir vidēji labi "pampši". Ja bērna ādiņai patiktu, droši vien visu laiku lietotu tos vien.

lindacv lindacv 05. Jun 2018, 09:02

Visdrīzākais izmērs nepareiz. Pati esmu ievērojusi(jebkuriem pamperiem), ja mazajam or 12 kg un nopērku tos, kas, piemēram, līdz 13 kg viss iet garām..
Un no lētā gala nav nekādas vainas arī Maximas pamperiem. Akciju laikā var pat par 15 ventiem/gb nopirkt... Vēl labi ir rock n roll, bet LV neesmu redzējusi, bet LT ar par gb 17 centi.
Un tad rodas jautājums, no kā veidojas pamperu cenas, no reklāmu uzturēšanas? Ja jau viena izmēra cena var 2 reizes atšķirties...

Mar_Mar Mar_Mar 04. Jun 2018, 23:33

Varbūt, kas ar ražošanas izlaidumu gadījies. Parasti pati lietoju mazajai Huggies pants, esam nopirkuši arī šad tad Pampers, bet pēdējo reizi no Pampers parādījās alerģiska reakcija ar izsitumiem, kaut iepriekš nekas tāds nebija bijis, tāpēc secinu, ka ar izlaidumu, kas nebijis riktīgi, jo pārsmaržināti pamperi bija ļoti, ļoti.

Zaiga77 Zaiga77 04. Jun 2018, 23:04

Nebija pārāk mazs izmērs? Mums nekad nav gadījušās tik trakas situācijas, ka viss tek ārā...

Elionore Elionore 04. Jun 2018, 22:06

Hmm, žēl, ka jums šāda pieredze! Mēs arī ik pa laikam nopērkam - viss ir pilnīgi ok! Protams, materiāla, elastības un uzsūktspējas ziņā mūsu favorīti ir Huggies uzvelkamās biksītes, bet tagad, vasaras karstumā, kas bija, vislabākās šķiet Bambo nature biksītes. Vieglas, uzsūcošas, elastīgas (neskatoties uz to, ka ar klipšiem).

Ievas_mamma Ievas_mamma 04. Jun 2018, 21:52 Brīve

Prieks, ka ir arī pozitīva pieredze. 😀 Ja saturētu iekšā lielās darīšanas, šos pamperus es visticamāk lietotu vēl arī atkārtoti, ja vajadzētu, jo citu būtisku trūkumu nav. Izmērs mums noteikti ir pareizais, nezinu, kādēļ šādi. ☹
Katrā ziņā, kasti pabeigsim. 😉 Tik vien kā cerēšu, ka laikus uzķeršu "trauksmes" brīdi. 😃

Brīve Brīve 04. Jun 2018, 21:46

Man lieto lovingu jau trešais bērns un mani viss apmierina un nekad nekas traks nav bijis, tākā katram savs. Konkurenti ir pievīluši, tāpēc esmu palikusi uzticīga šiem un cena nav galvenais faktors.

Ievas_mamma Ievas_mamma 04. Jun 2018, 21:39

Gribu mazliet palabot - atlaides bija arī citiem pamperiem, bet tobrīd Huggies atlaides nepiemēroja "Pants", pamperiem, kurus lietojam, bet gan "Ultra Comfort", savukārt Pampers biksītēm neatradās mūsu izmērs. 😀