Lindex piedāvā jaunu ilgtspējīgu bērnu apģērbu kolekciju

Lindex piedāvā jaunu ilgtspējīgu bērnu apģērbu kolekciju

28. Jan 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lindex ir papildinājis savu bērnu apģērbu sortimentu ar jaunu no ilgtspējīgiem materiāliem darinātu apģērbu kolekciju. Bērnu apģērbi tiek izgatavoti no dabīgas kokvilnas vai otrreiz pārstrādātiem materiāliem, un dabīgie kokvilnas izstrādājumi vienmēr ir GOTS sertificēti. Apģērbi ir kvalitatīvi, paredzēti ikdienas vajadzībām un izgatavoti tā, lai kalpotu ilgi.

“Sortimentā ir iekļauts viss svarīgākais: apģērbi ir mīksti, ilgi kalpo, un to apdruka ir tik interesanta, ka tos nevar nepirkt. Visi apģērbi ir kvalitatīvi, papildināti ar praktiskiem risinājumiem, piemēram, iespēju mainīt izmēru, lai viens apģērbs derētu ilgāku laiku. Bērnam augot, apģērba izmēru varat pielāgot. Tāpēc mēs to saucam par apģērbu nebeidzamiem piedzīvojumiem, stāsta Katarina Falka (Katarina Falk) no bērnu apģērbu nodaļas.

Šajā papildinājumā Lindex iepazīstina ar divām bērnu apģērbu kolekcijām — Soft Nature un The Colour Pops, kas ideāli papildina viena otru. Soft Nature ir kolekcija mierīgā skandināvu stilā, tās apģērbiem ir ar roku zīmētas apdrukas klusinātos toņos. Pasakaini skaistās apdrukas bieži vien ir tapušas, smeļoties iedvesmu dabā un mežā, tāpēc tajās ir daudz dažādu dzīvnieku. The Colour Pops ir krāsaina kolekcija nebēdnīgās, neparastās noskaņās, apģērbu apdruku motīvi ir rotaļīgi, izteiksmīgi un spilgti.

Kolekcijas ir viegli kombinējamas un saskaņojamas, tajās ir iekļauts viss bērnam nepieciešamais. Lindex vienmēr izmanto dabīgo kokvilnu un materiālus bērnu apģērbu kolekcijās, un dabīgās kokvilnas izstrādājumi vienmēr ir GOTS sertificēti.

Papildus abām jaunajām kolekcijām būs arī jauni izmēru diapazoni. Bērnu apģērbu kolekcija (izmēri 44—86) ir pieejama visos veikalos, kur ir bērnu apģērbu nodaļa. Izmēri 44–104 ir pieejami tiešsaistes veikalā lindex.com.

Jaunā kolekcija būs pieejama tiešsaistes veikalā un veikalos 2019. gada 6. nedēļā.
 

lauvinja lauvinja 29. Jan 2019, 10:12

Jocīgs salikums "dabīga kokvilna", cik man zināms, tad kokvilna pēc būtības ir dabīga. Lai gan mūsdienās nekad neko nevar zināt.