Laimīgi apģērbi laimīgiem bērniem! Veikals "Laims" dāvinās apģērbus mammām un mazuļiem Māmiņdienas kruīzā!

Laimīgi apģērbi laimīgiem bērniem! Veikals "Laims" dāvinās apģērbus mammām un mazuļiem Māmiņdienas kruīzā!

10. May 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Priecējot bērnus un viņu vecākus, Latvijā atvērts pavisam jauns un svaigs apģērbu veikalu tīkls ‘’Laims’’. Sulīgums, svaigums un spirgtums manāms arī tā piedāvājumā! Ja tādi pasaulē slaveni apģērbu zīmoli kā Calvin Klein, Guess, Ralph Lauren un citi asociējas ar lieliem cipariem cenu birkās, tad ‘’Laims’’ piedāvā gluži pretējo - jaunu, no Amerikas ievestu, kvalitatīvu drēbju klāstu par pieejamām cenām ikvienam.

Veikali darbojas pēc outlet tipa. To piedāvājumā, galvenokārt, ir apģērbi bērniem no zīdaiņu līdz 18 gadu vecumam. ‘’Laims’’ sniedz iespēju vecākiem savus mazuļus un bērnus pucēt tādu zīmolu apģērbos kā Carter’s, Hello Kitty, First Impressions, Calvin Klein, Guess, Tommy Hilfiger, Puma, Nike, Adidas, Kenneth Cole, Ralph Lauren, Fisher Price ,Disney un citos.  Apģērbu iespējas iegādāties ar atlaidi līdz 50% no to patiesajām izmaksām.  Ir vērts nenobīties no šiem zīmoliem, un padomāt par iespēju bērnus tērpt kvalitatīvos apģērbos par pieejamām cenām.  Veikalos mazuļus un bērnus ir iespējams apģērbt pilnībā, jo tā piedāvājuma klāsts ietver apģērbu, sākot no apakšveļas un zeķītēm līdz pat virsdrēbēm. Jāpiemin, ka ‘’Laims’’ apģērbi reti ir vairākos eksemplāros! Tie ir unikāli, un katrs jaunais pievedums ir kā pārsteigums gan klientiem, gan pašiem veikala saimniekiem. Lai arī ‘’Laims’’, galvenokārt, rūpējas par iespēju skaisti un mūsdienīgi ģērbties mūsu bērniem, arī pieaugušajiem tajos ir atvēlēts stends, kurā, iespējams, Tu atradīsi kaut ko tieši sev!

Pašlaik veikalu ‘’Laims’’ var apmeklēt Rīgā, Vaļņu ielā 30, pagrabstāvā, kur tas darbojas kā veikals/noliktava. (Darba laiks:  pirmdiena - trešdiena 10:00-18:00, ceturdiena – svētdiena slēgts) Drīzumā to plānots atvērt arī citā apmeklētājiem ērtā vietā, bet par to paziņosim ‘’Laims’’ facebook.com  profilā! Tajā var sekot līdzi arī citiem ‘’Laims’’ jaunumiem un aktuālajiem piedāvājumiem!

‘’Laims’’ ir īsts ģimenes lolojums, jo ideja par šāda veikala nepieciešamību Latvijā radās jaunajiem vecākiem Ērikam un Madarai, kā arī Ērika māsai Elīnai un viņas vīram Mārcim. Laikā, kad pašu, radu un draugu ģimenēs piesakās atvasītes, viņi sapratuši, ka pieprasījums pēc labas kvalitātes bērnu apģērbiem ir aktuāls ne tikai viņu, bet arī citu jauno vecāku vidū. Tāpat kā kļūšana par vecākiem, arī uzņēmuma atvēršana viņiem bija kas jauns un nepieredzēts, tādēļ  sākotnēji ‘’Laims’’ attīstība neuzņēma straujus apgriezienus.

Veikala saimnieki , daloties idejās un rūpīgi apdomājot katru ‘’Laims’’ attīstības soli,  nonākuši pie tā, ka šobrīd tas raženi darbojas ne tikai Rīgā, bet arī Madaras dzimtajā pilsētā Ventspilī! Tur  veikals atvērts t/c ‘’Andrejnams’’ Andreja ielā 7/9, 3. stāvā (t/c otrā pusē pieejams lifts, lai tajā varētu iekļūt māmiņas ar bērnu ratiņiem). Ventspils ‘’Laims’’ veikaliņā ar aizrautību darbojas arī Madaras mamma, sniedzot būtisku atbalstu meitas un viņas vīra ģimenes uzņēmumam. Madaru un Ēriku priecē mammas prasme būt pretimnākošai un piesaistīt pastāvīgus klientus, tādējādi veicinot vienu no ‘’Laima’’ pamatvērtībām – individuālu pieeju katram klientam!

 Laura Onzule,

 speciāli Māmiņu klubam.

20140508103641-54246.jpg