Laimīga mazuļa dienasgrāmata: Gatavojos pirmajai ballītei!

Laimīga mazuļa dienasgrāmata: Gatavojos pirmajai ballītei!

11. Mar 2019, 13:26 Melānija Melānija

 Sveikas mīļās un topošās māmiņas!
Vēlos padalīties ar tiešām superīgu atklājumu Instagram vietnē, kur esmu smēlusies idejas arī sava ziķera pirmajai dzimšanas dienas ballītei un tās noformējumam. 
Nemīlu īsti rakāties un meklēt kādu perfekto ielūgumu internetā.  Man patīk apskatīt vienu vai otru un izvēlēties. Ja reiz es ieraugu un man iepatīkas, tad ilgi nedomājot ķeru ciet. Un tieši tā bija arī šoreiz. Šis bija vienīgais profils kuru man ieteica draudzene un pie kura es paliku, jo šie darbiņi mani uzrunāja.
Reti ir tādi kuriem es sekoju IG un kas man patīk, bet šie tik tiešām ir īpaši.
Uzrunāju pašu darbiņu veidotāju, kas jau pirmajā brīdī likās patiesi jauka un ļoti laipna sieviete. Sīki un smalki izjautājot par katru mazāko detaļu.



Tad nu lūk! ''Papīrpūka" un IG profila veidotāja ir divu bērnu māmiņa kam šis ir sirds darbs. Hobijs kurš padodas un sanāk pat ļoti, ļoti skaisti. Jeb papildus darbiņš aiz pamatdarba. Kā saka pati darbiņu veidotāja: ''Nosēdēt mierā nav iespējams pat minūti". Darbiņi top katrā brīvā brīdī. Un tie top salīdzinoši ātri, ļoti akurāti, vizuāli skaisti un dikti mīļi. Idejas netrūkst un pie katras klienta vēlmes tiek piestrādāts ar vislielāko cieņu un mīlestību. To var redzēt viņas darbos, bildēs un arī vēstulēs.

Novērtēt un cienīt to, ko kāds cits veido ir jāmācās. Ne katrs uz to ir spējīgs, ne katram ir izdoma un vēlēšanās. Lai gan bieži vien mēs saskaramies ar cilvēkiem, kas plāta muti un atzīst skaļi, ka viņam sanāktu labāk vai es pagatavotu lētāk. Šādiem cilvēkiem vēlos parādīt durvis. Mēs katrs darām to, ko protam vislabāk. Es neesmu no cilvēkiem kam ir vēlēšanās vēl pēc ikdienas maratona sēdēt un gatavot dekorācijas, ielūgumus vai ko citu. Man ļoti patīk vienkārši atpūsties un nedarīt neko. Mans mazais ziķeris atņem pēdējos spēkus ne tikai dienā, bet arī naktī. Un savākties kam īpašam nav spēka.
Tādēļ es paļaujos uz kādu citu. Zinu, ka man tik ātri neizdotos pat pusi sagatavot, kur nu vēl visus. Un cik tas aizņemtu laiku? Negribu pat domāt! 

Par ļoti sakarīgām naudiņām pasūtīju 29 skaistus zaķēnus pirmajai Kārlīša ballītei. Jeb stilīgus un ļoti simpātiskus ielūgumus saviem tuvākajiem.
Palūdzu atsūtīt bildītes tapšanas stadijā, jo kā jau minēju: " Šī divu bērnu māmiņa ir tiešām lielisks cilvēks, kas savu darbiņu dara ar visu sirdi un dvēseli. Ieliekot katrā īpašu vēstījumu un mīlestību''. Apsolīju dalīties ar savu jauno atklājumu. Lai arī Tu varētu novērtēt, ielūkoties un atslābt. Ir cilvēks, kam padodas. Uzticies viņai!