Laiks lido vēja spārniem

10. Nov 2017, 10:42 Single_mom Single_mom

   Šorīt, mana dēliņš aizmiga man uz punča. Otro reizi, savu 10 mēnešu laikā, viņš aizmieg uz manis, kas ir apbrīnojami lieliska sajūta! Uzreiz atsauca atmiņā laiku, kad viņš bija tikko piedzimis, un mīlēja gulēt uz mammas punča ♥️ 

   Feisbukā šķirtīju laika joslu, tur ntie piedàvājumi ar ratiņiem, kurus piedāvā iegādāties. Kur tas laiks - vel nesen es pati skatījos ratiņusc taj pat grupiņā. Vel nesen, es meklēju dēlam gultiņu, mēbelītes un devos iegādāties jaunu gultas veļu, drēbîtes un pirmo pamperpaku. 

   Nu ir pienācis laiks, kad tas šķiet tik sen, bet es, goda vārds, atceros tikko izmazgāto, izgludināto, pirmo drēbīšu smaržu. Atceros, kā locīju, un liku visas drēbītes akuràti atvilknē. Neskatoties uz to, es ļoti daudz ko piedzīvoju pirmo reizi, vēl aizvien, neskatoties uz to, ka maziņš nu ir liels. Pirmo reizi pateikts vārds “mamma”, pirmie solīši, pirmo reizi izdarīt jebko, un tas vēl aizvien sasilda manu sirdi. 

   Mūsu mazie ziķeri izaug tik ātri, ka dažreiz gribas, lai mirklis velkas nedaudz ilgāk. Uz papēžiem min dēliņa pirmās dzimšanas dienas svinības, bet es vēl aizvien, kavējos atmiņās un ik dienas pāršķirstu albūmiņu, ar dēla pirmajām bildītēm. Un nav tā, ka es gribu lai mans dēļ paliek mūžīgi mazs - nebūt ne! Es vienkārši vēlos pakavēties atmiņās, laikā, kad dēls vēl bija pavisam mazs.

   Vai pamanījàt, cik daudz, tas mazais, mīļais cilvēciņš, tā paša gadiņa laikā, spēj apgūt? Tas ir milzîgs brīnums, kādā ātrumā mūsu bērni aug un attīstas! Un par to ir jàpriecājas, tur šaubu nav! Man šķita, ka šis mirklis, kad mans maziņš pats stāvēs, vai paspers pirmos solīšus, vēl mūžību nepienāks, taču smieklīgi, ne? Ir sajūta, ka ie pagājuši tikai pāris mēneši, bet nē - ir pagājis gandrīz gads! 

   Novērtēsim un ķersim katru mazo mirklītu, katru smaidiņu, ko mums sniedz mūsu mazulis, jo laiks lido vēja spārniem, un citreiz gribas, lai tas maziņš, vēl kaut minūtīti ilgāk, būtu tik mazs, lai var paaijāt pa rociņām, pačubināt mazās peciņas, jo tagad... tagad mans lielais vīriņš, visu grib pats! Taču arī tas, ir tik pat silti un jauki, kas liek pasmaidīt ♥️