Kuri tiek pie jauniem Lego Duplo komplektiem?

Kuri tiek pie jauniem Lego Duplo komplektiem?

07. May 2019, 13:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Spēlēšanās nav tikai jautrs un aizraujošs laika pavadīšanas veids. Rotaļas ir labākais  veids, kā bērnam mācīties. Rotaļājoties bērns apgūst un pilnveido visas prasmes un iemaņas, kas viņam būs nepieciešamas nākotnē. Bērns pēta un iepazīst gan sevi pašu, gan pasauli sev apkārt, pārbauda savas spējas un ik mirkli iemācās ko jaunu. Lūk, tikai  daži iemesli, kādēļ atvēlēt laiku bērna rotaļām ir būtiski.

Pastāstot, kā rotaļāšanās notiek jūsu mājās, varēji savam mazajam laimēt Lego Duplo komplektus. Lūk, noskaidroti arī laimīgie balvu laimētāji.

KONKURSA UZVARĒTĀJI

10885 Mani pirmie jautrie saliekamie klucīši

laimējusi

Arnita Lējēja

Mazuļiem paredzētā rotaļlieta LEGO® DUPLO® "Mani pirmie jautrie saliekamie klucīši" ir vienkāršs un aizraujošs veids, kā saskaņot, būvēt un izvietot klucīšus ļoti maziem bērniem. Veidojiet un darbojieties kopā ar savu mazuli, palīdzot viņam šķirot klucīšus pēc krāsām un savienot tos pareizā secībā, lai vienkārši uzbūvētu šos iemīļotos saliekamos dzīvniekus bērniem. Pēc tam izjauciet dzīvniekus, sajauciet klucīšus un ļaujiet darboties iztēlei, aicinot bērnu pašam izveidot dzīvnieku figūras! DUPLO klucīši, kas iekļauti šajā aizraujošajā saliekamo klucīšu rotaļlietā mazuļiem, ir īpaši radīti, lai būtu droši mazajām rociņām.

***

10884 Mani pirmie līdzsvara dzīvnieki

laimējusi

Līva Baumane-Eglīte

Būvēšanas prasmju un līdzsvara izjūtas attīstīšana ar komplektu LEGO® DUPLO® "Mani pirmie līdzsvara dzīvnieki" sagādās mazuļiem lielu jautrību! Izklaidējieties, liekot koši krāsotos džungļu dzīvniekus uz šūpolēm visdažādākajos veidos un skatieties, kā līdzsvara šūpoles noliecas uz vienu vai otru pusi! Ar lielajiem DUPLO klucīšiem var viegli uzbūvēt un pārbūvēt krāsainus dzīvniekus — pērtiķi, ziloni, tīģeri un pandu, turklāt komplektā ietilpst 2 papildu klucīši, lai palīdzētu līdzsvarot šūpoles vai novietotu tos zem šūpolēm un stabili nostiprinātu konstrukciju. DUPLO klucīši ir īpaši radīti, lai būtu droši mazajām rociņām.

Apsveicam uzvarētājas. Balvas jūs jau gaida Māmiņu Kluba redakcijā Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas puses). Balvas jāizņem līdz š.g. 7.jūnijam.