KONKURSS: Mūsu mazuļa pirmās rotaļlietas

KONKURSS: Mūsu mazuļa pirmās rotaļlietas

13. May 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērniņa pirmās rotaļlietas ir viņa paša rociņas un kājiņas, kuras atklājis, viņš nebeidz vien par tām priecāties, taču kādā brīdī mazuļa rotaļu pasaulē ienāk arī pirmās rotaļlietas.

Tās var būt gan vecāku pašu pirktas, gan dāvinātas raudzībās vai arī mammas, vecmāmiņas gatavotas. Noteikti arī tavam mazajam ir gana daudz rotaļlietu, taču kāda no tām ir vismīļākā, kas radījusi vislielāko interesi un ar kuru mazais spēlējas visbiežāk.

Pastāsti, parādi mums, kura ir tava mazuļa pirmā mīļākā rotaļlieta! Padalies, kādas rotaļlietas tavam bērniņam bija aktuālas līdz 6 mēnešu vecumam!

Piedalīties konkursā vari vairākos veidos, tā palielinot arī savas izredzes laimēt:

  • raksti par sava mazuļa pirmo mīļāko rotaļlietu tepat komentāros;
  • iesūti blogu, pievienojot garāku rotaļlietu aprakstu un arī fotogrāfijas;
  • vai arī parādi un pastāsti par mazuļa iecienītāko pirmo rotaļlietu Māmiņu Kluba Facebook lapā vai Instagram !

KONKURSA BALVA

Huggies Elite Soft autiņbiksītes

un

ULECEkids rotaļlieta

Neaizmirsti regulāri sekot līdzi Māmiņu Kluba aktualitātēm, jo sadarbībā ar Huggies® esam uzsākuši jaunu projektu, kurā stāstīsim, kā mēnesi pa mēnesim aug un attīstās bērniņš, sniedzot speciālistu ieteikumus bērna aprūpē atbilstošajiem vecuma posmiem. Seko līdzi un uzzini daudz noderīgas informācijas!

Iveria Iveria 14. May 2020, 21:19

Dēlam (2 gadi) šobrīd ļoti patīk kopā ar kādu lasīt krāsainas grāmatas, bet gulēt līdzi ņem visparastāko mīksto mantiņu -peli.

filologe filologe 12. May 2020, 21:41

Vecākajai meitiņai (2,7 gadiņi) mīļākā rotaļlieta ir Lego Duplo, leļļu ratiņi un spēļu ķerra, kurā var vest dažādas lietas un palīdzēt mammai dārza darbos, savukārt jaunākajai (1,2 gadiņi) mīļākais ir šūpuļzirdziņš Ojārs un žirafe Sofija.

Sandra Ķikute Sandra Ķikute 11. May 2020, 20:20

Mūsu mazulītes pirmā mīļākā rotaļlieta ir Lauviņa ar melodiju. Organiskās kokvilnas mantiņa ar melodiju - Johannes Brahms - Šūpuļdziesma