Kokvilnas pieskāriens mazuļa ādiņai.

Kokvilnas pieskāriens mazuļa ādiņai.

06. Jun 2019, 14:57 Melānija Melānija

 Paldies par Iespēju izmēģināt ''Johnson's" jaunos cottontouch līdzeklīšus, bez krāsvielām, parabēniem un sulfātiem.

Kopš sākusies ir vasara, manu bērnu no lauka istabā dabūt ir praktiski neiespējami. Tikai tad, kad gribās piepildīt punci vai atgulties gultiņā un pagulēt diendusu. Līdz ar to, mēs bieži ejam pa dienu dušā un daudz dzīvojamies ne tikai pa ūdeni, bet arī pa smiltiņām, melnzemi un zālīti. Netīrs ir pilnīgi viss, tādēļ saudzīga mazuļa ādas kopšana ir pats svarīgākais.

Sāksim ar Johnson's Cottontouch 2in1 mazgāšanas līdzekli.
To nākas lietot visbiežāk ejot skaloties dušā vai sēžot vannā. Vismaz 3 reizes dienā, jo laukā esam praktiski dienas lielāko daļu. Nākas mazgāt ne tikai smiltis, bet arī melnās ar zemi noputējušās pēdiņas un sauļošanās krēmu, kas jau ir daudz jaudīgāks. Pats mazgāšanas līdzeklis paredzēts ādas kopšanai jau no zīdaiņa vecuma. Tam ir patiešām ļoti patīkama un neuzkrītoša smarža, kā arī pats mazgāšanas līdzeklis ir tiešām maigs un vairāk atgādina nevis dušas želeju, bet ķermeņa pieniņu. Tas neatstāj uz ādas nekādus pleķīšus un ir viegli noskalojams. 
Lielākais plus, ko novērtēs katra māmiņa- Sastāvā ir īsta kokvilna, hipoalerģisks, ar līdzsvarotu PH līmeni. Pasargās ādiņu lai tā nekļūtu sausa un izstrādāts tā, lai mazinātu alerģiju rašanās risku. 



Nākamais un viens no mīļākajiem produktiem ko lietoju arī es ir Johnson's cottontouch face & body lotion.
Saudzīgākos apmēros lietojam šo losjonu reizi dienā pēc dušas. Vairāk gan vakara dušas pirms miedziņa. Tā sastāvs neatšķiras no mazgāšanas līdzekļa, bet maiga un saudzīga kopšana ir jūtama jau pēc pirmās lietošanas reizes. Losjonam ir biezāka konsistence, kas atgādina vairāk želeju. Tikai baltā krāsā. Tas paliek uz ādas tādā kā mazā kārtiņā, jeb aizsarg slānītī. Jūtot patīkamo smaržu un maigo ādu pēc tā lietošanas. Kārlis ir iesācis pats ar to ieziest savas kājiņas un rociņas baudot patīkamo smaržu. 

Un pēdējais pieskāriens ir Johnson's cottontouch oil.
Eļļu nu jau lietojam pēc īpašām vannošanās reizēm, kad Kārlītim vēl nenāk miedziņš un viņam vēl prieks padzīvoties pa gultiņu. Tad kad mamma vēl nav sagurusi un tētis priecīgs rotaļājās ar bērnu. To lietojam maksimums 2 reizes nedēļā. Ieziežot ādiņa un mazliet pamasējot ne tikai muguriņu, bet visu visu ķermeni. Tā kā Kārlis tiešām daudz dzīvojas pa lauku, tad ādiņa pēc  ūdens un smiltīm ir acīmredzami sausāka nekā bija ziemā. Un šis ir tiešām lielisks līdzeklis, kas baro mazuļa ādiņu piešķirot tai patīkamu smaržu tik lielā mērā, ka gribās to bērniņu apēst.



Klīniski pārbaudīti. 0% krāsvielu, parabēnu, sulfātu. Smaržīgi, garšīgi un no dabīgām izcelsmes sastāvdaļām. 
Mūsu vasaras top viens produkts!