Jauns gads - jauni prieki! Meiteņu autiņbiksītes rullē!

Jauns gads - jauni prieki! Meiteņu autiņbiksītes rullē!

05. Feb 2014, 10:52 aab aab

Sveikas meitenes!

Tā kā mana meita ir 100% Huggies bēbis (nu jau krietni liels bēbis), tad šobrīd, kad Huggies pāriet uz jauno konceptu (atļaušos to tā nosaukt), ir zināmas problēmas ar to iegādi.

Uzreiz atvainošos, ka manā blogā nebūs bildes (MK varētu izlīdzēt), jo šobrīd tās fiziski nav pieejamas.

Janvāra beigās secinājām, ka mājās Huggies krājumi iet strauji uz beigām un ir jāpērk jauni. Pirmā smieklu deva bija, kad vīrs aizbrauca uz iecienīto veikalu un man jautāja „a kādu izmēru vajag?” Tajā brīdī sapratu, ka tiešām sen neesam pirkuši autiņbiksītes :) Un tad es sāku domāt, a kuru vajag?! Noskaidrojām situāciju, bet vīrs apbēdināja – veikalā neesot Nr. 5. Arī jaukās pārdevējas nevarēja palīdzēt – būs, nebūs, kad būs. Iemesls – jaunais Huggies koncepts un pāreja uz to.

Nekas, veiksmīgi tomēr atradām Huggies Clasic Nr.5. Meita uzreiz atpazina un rādīja uz nosaukumu un teica „Huggies”. Tikpat ātri atrada, ka maliņā ir Māmiņu Kluba logo – tas tika ar pirkstu rādīts itin bieži un atkārtots „Māmiņu Klubas!”

Pašas autiņbiksītes.

Vispirms jau pārsteigums bija jaunie zīmējumi. Jau pierasts bija pie Vinnija Pūka un Tīģerīša, bet nu Karalis Lauva! Ātri meita iemācījās, ka tas ir lauva un priecājās. Ar pirmo autiņbiksīti tika aplaimots kāds no mīļajiem mīkstajiem draugiem. Tas atzina par labām esam. Bet kā būs ar Čiepu? – jaunkundzi ar raksturu?! Pirmais, ko es pamanīju, aiz zīmējumiem, bija uzsūcošā josla – plata, smuka. Arī praktiski šīs autiņbiksītes nav pievīlušas. Jā, reiz gadījās šmuce līdz ausīm (tiešā, ne pārnestā nozīmē), bet tur jau cits stāsts. Par kopējo kvalitāti tiešām nevaru sūdzēties, ir labas.

Kad Clasic paka sāka iet uz galu, sapratu, ka jāsāk laikus meklēt nākošā. Arī šoreiz saskāros ar Nr 5 atrašanu! Vai tiešām viņus tik ātri izķer vai arī nepieved veikaliem?

20140205105752-88050.jpg

Šoreiz ievēroju kādā no lielveikaliem lielisku akciju uz jaunajām meiteņu un puiku huggies autiņbiksītēm. Sapratu, ka ir jānotestē. Rokoties pa lielo kaudzi, tomēr atradu arī Huggies Ultra Comfort Nr. 5! (hip-hip-urrā!). Protams, ka man mājās bija pirmajai jāattaisa paka un jāizčamda viss. Pirmais, kas iekrita acīs bija aizmugures jostas daļa! Wow! – tāda plata, pastaipot – stingra un kas par banti! :)

20140205105812-78314.jpg

Kā nākamais man patīk tā maigā sajūta rokās. Nemāku viņu aprakstīt, bet tik ļoti patīkama un maiga. Protams, ka izčamdīju arī visu pārējo – jā, mitruma zona meiteņu vietā, skaistā Minnija un Donalds Daks! Nu pa skaisto! Vizuālais ir vizuālais, bet kā autiņbiksītes patiks Čiepas dupsim? – tas ir pats svarīgākais testētājs. Arī Čiepa priecājās par pelēm uz autiņbikses. Uzlikām un paši ar vīru bijām pārsteigti cik labi viņa pieguļ bērna ķermenim, ir stingra, pietiekami cieša. No rīta tikai tētim noteicu – kā patīk dupsim? – labi! Tad labi! Arī uzsūktspēja ir laba, man patīk, viss sauss un bērns priecīgs.

20140205105839-67447.jpg

Tagad, kad man ir izvēle – pirkt Huggies Clasic vai Huggies Ultra Comfort, izvēle ir grūta. Patīk abi. Jā, patīk arī meiteņu autiņbiksītes. Vienīgais mīnuss ir cena – meiteņu ir dārgāki. Bet vienalga man viņi patīk :)

Vai Jūs jau esat testējušas jaunos Huggies? Kā patika?

Aab

JA AUDZINI MEITIŅU, IENĀC ŠEIT->>>

20140131140314-94049.jpg

saulux10 saulux10 05. Feb 2014, 16:01

mums rīt japērk jauns iepakojums-pamēģinasim šo jaunumu 😉

aab aab 05. Feb 2014, 13:13 MammaLoretai

es arī biju pārsteigta, ka TIK labi piekļaujas ķermenim. vakar ar vīru tiešām ilgi skatījāmies, čamdijām un priecājāmies 😃

aab aab 05. Feb 2014, 11:04 marakenigsvalde

zini, neesmu ostījusi - mājās noteikti paostīšu, bet vakar un šorīt neko nesajutu.