Iesūti savu blogu par pieredzi ar ALERĢIJU vai NEPANESĪBU un laimē!

Iesūti savu blogu par pieredzi ar ALERĢIJU vai NEPANESĪBU un laimē!

21. Nov 2016, 10:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kādas tik alerģijas mūsdienās nav sastopamas - no riekstiem, no zemenēm un avenēm, no putekļu ērcītēm, ziedputekšņiem, medus, piena... Un vēl nepanesības, kur laikam populārākā ir govs piena olbaltumvielu nepanesība! Vai arī tev ir nācies savā ģimenē ar kādu no tām cīnīties? Dalies pieredzē!

Pastāsti par savu pieredzē saistībā ar jebkāda veida alerģiju vai nepanesību!

BALVU FONDS

20161103100650-60715.jpg

BIOAPTA Aptapasta - Krēms-pasta ar cinka oksīdu
Aizsargājošs, ātri uzsūcošs кrēms-pasta ar cinka oksīdu. Viegli klājas uz sakairinātas ādas un nomierina to.  Īpaši piemērots bērnu ādas aizsardzībai autiņbiksīšu lietošanas laikā. Nomierina sakairinātu ādu. Pateicoties cinka oksīda mikrogranulu formai, viegli klājas uz sakairinātas ādas.Satur dzelzs aspsrāga ekstraktu, kam piemīt pretiekaisuma iedarbība, jūras elastīnu un glicerīnu, kuri mitrina ādu.  Zemesriekstu eļļa baro un intensīvi mitrina ādu atjaunojot epidermas aizsargfunkciju. Nesatur parabēnus un krāsvielas. Lietot uz tīras un sausas ādas ik pēc autiņbiksīšu maiņas vai apsārtuma gadījumā. Var izmantot  ādas iekaisuma, diatēzes, lobīšanās vai vieglu termisko apdegumu gadījumos.

20161103101132-20726.jpg

BIOAPTA Aptaskin – Maigs mazgāšanas līdzeklis jutīgai ādai
Izteikti maigs mazgāšanas līdzeklis ikdienas higiēnai uz burvju lazdas uzlējumu bāzes. Īpaši piemērots cilvēkiem arjutīgu un maigu ādu, zīdaiņiem un bērniem. Uztur ādas hidrolipīdu un dabisko pH līdzsvaru.  Līdzeklis nesatur nātrija laurel un lauretsulfātu. Satur burvju lazdas ekstraktu kam piemīt pretiekaisuma, antiseptiska un reģenerējoša darbība, kā arī glicerīnu, kas zināms ar savām mitrinošajām un mīkstinošajām īpašībām. Neizraisa alerģiju un kairinājumu, nesausina ādu. Bez krāsvielām, smaržvielām, perlamutriem un parabēniem. Iesaka lietot bērnu jūtīgās ādas kopšanai.

20161103101217-63816.jpg

BIOAPTA Aptababy Shampoo – Maigs bezsulfātu šampūns bērniem
Īpaši zīdaiņiem un bērniem izgatavota šampūna formula uz burvju lazdas destilāta un kumelīšu uzlējuma bāzes. Piemīt maiga,  attīroša iedarbība. Nekairina acu gļotādu. Paaugstina jutīgās bērna ādas aizsardzības funkcijas un sekmē veselu matu augšanu. Nesatur nātrija lauril, lauretsulfātu, krāsvielas un perlamutrus. Aptababy šampūns bērna smalkos matus padara smaržīgus, zīdainus un viegli ķemmējamus. Ieteicams lietot arī pēc pienakreveles noņemšanas, jo kumelīšu ekstraksts mazina kairinājumu un nomierina ādu.

20161103101303-65458.jpg

BIOAPTA Intimo Softcare– Delikāts attīrošs līdzeklis intīmai higiēnai
Innovatīvs, īpaši maigs mazgāšanas līdzeklis intīmai higiēnai ar aizsardzības īpašībām. Izgatavots uz kumelīšu uzlējuma, celulozes un jūras elastīna bāzes. Nesatur nātrija laurel un lauretsulfātu. Līdzeklis testēts virknē klīniskajos pētījumos, kuri garantē absolūtu drošību un to rekomendē lietot īpaši jutīgas ādas aprūpei. Lieto jaundzimušo, zīdaiņu un mazu bērnu intīmās higiēnas vajadzībām, kā arī autiņbiksīšu rajona izsutušas ādas gadījumos. Bez krāsvielām, smaržvielām,perlamutriem un parabēniem. Komplektā ar dozatoru, kurš nodrošina ekonomisku līdzekļa lietošanu

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

- Iesūti blogu caur podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU" !

- Izvēlaties sadaļu - Mazulis un tagu Alerģija

- Spiežam SAGLABĀT un tavs blogs ieceļos portālā!

Pieredzes stāstu konkurss būs aktīvs visu mēnesi, un balvas pasniegsim katru nedēļu!

Nedēļas balvu pasniegsim 15.novembrī, 22.novembrī, 29.novembrī un 6.decembrī.

Māmiņu Klubs