Iesakām LIVOL® MONO EKSTRA SuperKALCIJS arī citiem!

Iesakām LIVOL® MONO EKSTRA SuperKALCIJS arī citiem!

12. Dec 2013, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba māmiņas un mazuļi pateicas par iespēju testēt LIVOL® MONO EKSTRA SuperKALCIJS Bērniem un pieaugušajiem. Noskaidrosim, kā viņām šis produkts patika!

Māmiņas ir piesardzīgas, tāpēc lielākā daļa testētāju bija konsultējušās ar bērniņa pediatru pirms šo vitamīnu lietošanas. Daļa bija jau lietojušas gan LIVOL® MONO EKSTRA SuperKALCIJS, gan citus kalciju saturošus vitamīnus. Kā jau var saprast pēc produkta nosaukuma, šie vitamīni satur D vitamīnu, kas bērna organismam ir ļoti nepieciešams, jo D vitamīns ir ļoti svarīgs kaulu uzbūvē. Tā trūkums var radīt sāpes ceļgalos, kā arī noguruma sajūtu.

Produktu izmēģināja dažādi bērniņi

Mēs priecājamies, ka māmiņas mums iesūtīja savas atsauksmes, dažās no tām varēja lasīt, ka bērni nelieto uzturā piena produktus (pamatā dēļ piena produktu nepanesības), un tāpēc bija īpaši svarīgi nodrošināt bērniņam nepieciešamo kalcija daudzumu organismā. Bija arī mazuļi, kam nāk zobiņi, un zobu nākšanas vai mainīšanās gadījumā arī ir nepieciešams kalcijs. Vitamīnus izmēģināja arī bērni, kas bieži slimo un ātri tiek pie dažādām roku un kāju traumām, starp tiem arī meitenīte, kam agrāk bija D vitamīna nepanesība.

20131018123503-80613.jpg

LIVOL® MONO EKSTRA SuperKALCIJS Bērniem un pieaugušajiem plusi

  • Māmiņas uzsvēra, ka LIVOL® MONO EKSTRA SuperKALCIJS ir ļoti garšīgs un viegli lietojams. Tas garšo pēc jogurta un pat izvēlīgākajiem bērniem nebija nekādu grūtību  ar tā lietošanu. Tāpēc mammas kā vienu no labākajām LIVOL® MONO EKSTRA SuperKALCIJS īpašībām izcēla to, ka tā lietošanu nepavada asaras un sabojāts garastāvoklis!
  • Protams, atsevišķus uzlabojumus vai kaulu stiprību mammas nevar konstatēt, bet mammas kā pozitīvu lietu atzīmēja to, ka bērni mazāk slimoja, kļuva mierīgāki un bija sajūta, ka var kājām nostaigāt lielākus gabalus.

Mammas gan minēja arī, ka vitamīnu došana trīs reizes dienā nav pati ērtākā, jo, ja mazulis apmeklē bērnu dārzu, tad šī vidējā lietošanas reize izkrīt un labāk būtu, ja deva būtu sadalīta tikai pa divām lietošanas reizēm, tātad rītam un vakaram.

Sakām paldies visām māmiņām un mazuļiem par piedalīšanos testā un iesakām arī citiem izmēģināt LIVOL® MONO EKSTRA SuperKALCIJS Bērniem un pieaugušajiem!

Māmiņu Klubs