Konkurss: Mēs iepazināmies Māmiņu Klubā

Konkurss: Mēs iepazināmies Māmiņu Klubā

20. May 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jauns projekts  un konkurss atkal mūsu portālā ir klāt! Šoreiz tas būs kas īpašs, jo visas kopā piedalīsimies Lielās pastaigas 4 gaidīšanā!

Par projektu:

  • Skaitīsim dienas līdz Lielajai pastaigai kopā, tas nozīmē, ka portālā regulāri redzēsi aktuālu informāciju par to, cik nedēļu, dienu vēl ir palicis līdz Lielajai Pastaigai 4! Informēsim Jūs par visu aktuālāko, gaidot šo pasākumu, kā arī - aicinām joprojām pieteikties par organizatoru palīgiem tieši Jūs.

Kā piedalīties projektā?

  • Nu darbiņš Jums, mīļās māmiņas! Jūsu uzdevums būs doties laukā savās ikdienas pastaigās un iepazīties ar jaunām māmiņām - kopā nofotografējieties, iesūti portālā stāstiņu, kurā pastāsti arī mums, kur satikāties, kur iepazināties (varbūt, ka esat jau sen pazīstamas? Varbūt, ka esat vienā domubiedru grupā?), kā sarunājāt doties kopā Lielajā pastaigā 4! Protams, priecāsimies, ja parādīsi kā kopā ar citām māmiņām gatavojies šai pastaigai, varbūt gatavojot kādu plakātu vai īpašus krekliņus, vai varbūt vienkārši kopā piešujot atpazīšanās zīmes pie apģērba sev vai mazuļiem!

Balvas

Atraktīvako blogu autores katru nedēļu saņems dažādas balvas no Huggies un PlayGro!

Huggies mitrās salvetes

20130512154440-63143.jpg

 20130512154406-84734.jpg

PlayGro rotaļlietas

Šīs mīkstās, ap roku apliekamās rotaļlietas ir ražotas no augstvētīgiem, bērniem drošiem materiāliem, rūpīgi šutas un apstrādātas, lai mazuļi iepazīstot pasauli atklātu sev daudz jauna un aizraujoša.

Tā ir ideāls mazgrabulītis, kas ar skaņu mudinās zīdaiņa maņu attīstību, bet graužamās daļas palīdzēs remdēt mazulim dīgstošo zobiņu radīto smaganu kairinājumu. 

Kā iesūtīt blogu?

1) Iesūti stāstu caur podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"!

2) Izvēlies sadaļu - Mazulis un tagus Māmiņu-kluba-tikšanās, Lielā-pastaiga-4

3) Spiežam SAGLABĀT un stāstiņš ieceļos portālā!

Konkursā var iesūtīt neierobežotu skaitu jauno paziņu foto, galvenais ir obligāti jānorāda niks un vieta un neliels aprakstiņš par jaunajām paziņām, un to, kas kopā sadarīts!

Visus stāstus par gatavošanos Lielajai Pastaigai 4, portālā gaidām līdz 26.maijam!

Uzvarētājus paziņosim 20.maijā un 27.maijā.

Huggies mitrās salvetes - ideāls ceļabiedrs Tavām un mazuļa pastaigām!

Nāc uz Lielo Pastaigu 4 jau 26.maijā!

mamma27 mamma27 17. May 2013, 13:00

Es pastaigā nepiedalīšos,jo mazajam sacensības Riteņbraukšanā. Bet jaunos draugus noteikti informēšu.

mamma27 mamma27 17. May 2013, 12:58

Mēs jaunajā dzīves vietā arī esam atraduši draugus. Divus stāvus zemāk dzīvo meitenīe ,kas ir septiņas dienas jaunāka kā Denīze. Vakar jau visi kopā dzīvojāmies smilšu kastē. šodien ar randiņš sarunāts. J

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 13. May 2013, 10:42

Vēl viena ideja! Ja , piemēram, esat pazīstamas portālā, no viena rajona, bet NEKAD neesat tikušās "dzīvajā", tad arī tā ir laba iespēja 1) sarunājiet randiņu portāla sarunās 2) satiecieties 3) nofotogrāfējaties kopā un iesūtat blogu!

Nu re!!!

Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK 13. May 2013, 10:34

PATEICOTIES pastaigai ratu esmu sapazinusies ar daudz mammām pilsētā un arī ieguvusi jaunas draudzenes!👍

veesma veesma 13. May 2013, 10:06

Es arī esmu kautrīga, man grūti kādu uzrunāt, kaut ko lūgt. Bet nu šogad tā kā gribu, lai Lielā pastaiga būtu interesantāka, tad uzrunāju vienu māmiņu, kura man palīdzēs, šodien zvanu svešiem cilvēkiem un lūdzu atbalstu. Kaut kā nu ņēmos un saņēmos.

Var jau būt, ka tieši ar Tevi kāda konkursa dalībniece - pieies klāt

Varbūt esi iepazinusies ar māmiņām te portālā un arī dzīvē, tad raksti arī par to!